ayrılan erkeğin arkadaş kalalım demesi?

dün sevgilimin isteğiyle ilişkim bitti maalesef süslüler. yan yanayken benimle çok iyi zaman geçirdiğini ama mesajlaşmada anlaşamadığımızı, sürekli bu nedenle sorunlar çıktığını söyledi. benimle çok iyi dost olabilirmiş ama sevgililiği yürütemiyormuş. arkadaş kalmak istediğini söyledi. böyle bir erkek hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

1. iyi bir arkadaş ama kötü bir sevgilisin demiş kısaca.

5 nisan 2019 23:57

2. Ayrılığı hafifletiyor. Pat diye kesmek ona da acı verecek arkadaş olunca yavaş yavaş diyalog kesilecek. Zaten arkadaşlıktan kastı istediği zaman yazıp iki sohbet etmek, orada olduğunuzu bilmek.

5 nisan 2019 23:58

3. Asık oldugum biriyle arkadas olamam ben. Bence sende olma. Bitirdiyse buna da katlansın yolu acık olsun. Arkadas her yerde var.

5 nisan 2019 23:59

4. Şöyle bir durum da var bu kişi hiçbir eski sevgilisiyle arkadaş değil. Ayrılınca tamamen hayatından çıkaran biri. Ben maalesef ki seviyorum ve arkadaş kalmaya dayanamam. arkadaş kalmazsam vazgeçip döner mi diyorum bir umut :(

6 nisan 2019 00:04

5. Sen söyle köşede dur, seni tamamen kaybetmeyi göze alamam ama başka birini bulamazsam sorun ettiğim şeyleri yok sayar sana dönerim anlamı çıkıyor bence. Erkekten, hele de eski sevgiliden kadına arkadaş olmaz.

6 nisan 2019 00:05

6. Süslüm takdir edersiniz ki insan öpüştüğü dokunduğu ve sevdiği biriyle arkadaş kalamaz. O iş öyle olmaz yani. Ya sizi hep kankası olarak görmüş ya elimin altında dur sen belki dönerim ayağı yapıyor ya da ayrılığı hafifletmeye çalışıyor. İyi biri( maalesef değeri bilinmiyor) imajı çizmiş olabilirsiniz. Arkadaş kalmak istemediğinizi belirtip party hard moduna geçerseniz bir ihtimal neler oluyor diye düşünebilir. Fakat bu ihtimal sizi umutlandırmasın.

6 nisan 2019 00:18

7. Altında politik sebepler de olabilir böyle şeylerin. Uzun bir ilişkiniz bitmişse samimi söylemiş olabilir karakter olarak anlaşabildiğiniz birisinizdir. Ama aynı işyerinde veya sınıf okulda falansanız böyle demesi daha mantıklı süslü sürekli dip dibe ama düşman gibi olmamak için de öyle söylemiş olabilir

6 nisan 2019 00:24

8. 7 aylık ilişkiydi ama 1 yıldır tanışıyoruz. Aynı ortamda bulunma imkanımız çok nadir oluyor. Daha önce de 20 gün kadar bir ayrılığımız olmuştu o zaman tamamen bağını kesmişti.

6 nisan 2019 00:35

9. kırılmayın nolur ama arkadaş kalalım cümlesi bir açıdan iyi, bir açıdan kötü bir cümle. ayrılırken hala çok yoğun duyguların olan insana arkadaş kalalım diyemiyorsun, kalmak da istemiyorsun zaten, zaman içinde arkadaş olacaksan oluyorsun. ama yani artık illallah dediğin insana da arkadaş kalalım demiyorsun, ayrıldığın gibi koşarak uzaklaşıyorsun.

arkadaş kalalım daha şey, seninle artık sevgili olmak istemiyorum ama kıymetli birisin ve hayatımda bir şekilde kalmanı istiyorum cümlesi gibi geliyor bana. yani ben hep bu maksatla kurdum. daha fazla sevgili olmak istemiyorum ama ne güzel iyi anılarımız da var, neden hayatımdan çıksın ki diye düşündüğüm insana arkadaş kalalım diyorum, kalıyoruz bi şekilde.

6 nisan 2019 02:06

10. Yuh diyorum sadece kader böyleymiş ki aynı zaman dilimlerinde aynı olayı yaşamışız. Korkuyorum maalesef kimseyi onun gibi sevemem diye

3 temmuz 2021 21:17