ayrılmak isteyen erkek nasıl anlaşılır?

tecrübelerinize dayanarak soruyorum. cevaplarınızı bekliyorum :/

1. artık sevgi göstermez. öpmek dahi istemez. kafasını çevirir hemen.

8 eylül 2018 22:43

2. İlgi çok azalır hep bi bahanesi vardır. Saçma sapan şeylerden tartışma çıkar. Sorsan çok yoğundur, görmemiştir, uyumuştur vs.vs.

8 eylül 2018 22:47

3. Her şeyden bir şekilde kavga çıkarıp sonunu ayrılığa bağlıyorsa

8 eylül 2018 22:48

4. 5. süslüm bana da böyle yapıyordu... o zamanlar anlamıyordum. sevmedin dedi ayrıldığımız gün üstelik. yetemedim ona sevgim yetmemiş ona...

8 eylül 2018 22:50

5. hiçbir derdinle ilgilenmez. ölsen bakmaz. belki benim ex insan da olmayabilir bilemedim

8 eylül 2018 22:51

6. ilgisiz olur, eskisi kadar mesaj atmaz ve yaşadıklarını anlatmaz, veya çok detay vermez

8 eylül 2018 22:52

7. Ben 5. Anonim süslücüm. "Sevmedin" diyerek sana kendini suçlu hissettirip kendi içini rahatlatmaya çalıştığını düşünüyorum ben genelde bunu yaparlar

8 eylül 2018 22:57

8. 5. süslüm, bunu bana o gün defalarca söyledi. ve bana kendi karakterini sorgula dedi. 2,5 aydır bunu düşünüyorum ben mi sevmedim, fedakarlık yapmadım da o mu haklı diye. hala onu haklı çıkarmaya çalışıyorum kafamda. ama aslında her şeyin farkındayım. beni bu şekilde son kez manipüle ederek bıraktı beni. hala ağlıyorum arkasından. unutamıyorum ayrılık sebebimizi...

8 eylül 2018 23:00

9. Kalbinizi kırarsa bunu belirttiğinizde, sanki sorunun onun sizin kalbinizi kırması değil de sizin kalbinizin kırılmasıymış gibi konuşması. Sorunun kaynağının kendisi olduğuna dair tek kelime kullanmayıp, yok yere sorun çıkarıyorsunuz gibi davranması. Bütün anlatma çabalarınıza rağmen gönül almak için en ufak çaba göstermemesi, günler boyunca hatalı değilmiş gibi davranması. Belki kendisi bile farkında değildir bunları yapan kişi, sevgisizliğinin yanına vicdansızlık da eklenince böyle bir durum çıkıyor karşınıza.

8 eylül 2018 23:32

10. ah süslüm ah... dediğiniz şeyleri ilişkimde pürüzler ortaya çıktığından beri yaşadım. hep suçlandım. ayrılırken bile... bizim için çok yük taşımıştım anlamadı, görmedi.

8 eylül 2018 23:38