büyük firmalarda torpilsiz staj bulmak imkansız mı ?

çok moralim bozuldu ya. her yere başvuruyorum resmen ama sadece 1 yer geri dönüş yaptı şu ana kadar o da pek içime sinmedi.

1. a2 olayı bilmiyorum ama sadece büyük firmalara cv atınca asla bakılmıyor gibi hissettiğim için sormak istedim hani acaba boşa mı gönderiyorum diye

22 şubat 2021 18:06

2. Insan kaynaklarini ya linkedinden ya da kendi sitelerinden arayip darlayin surekli. Oyle yaptim ben tum kurumsal stajlarimi

22 şubat 2021 18:08

3. Kizlar torpil var maalesef ama bu Turkcell'in gncytnk var sonra youthall var oradaki tüm stajlara başvurabilirsiniz diğer Telekom şirketleri sonra savunma sanayi şirketleri var hepsine gönderin deneyin ben de iş arıyorum aynen böyle çabalıyorum hakkimla girmeye. Bir arkadaşım o kadar başvurdu dönen olmadı gitti bir firmaya ben staj yapmak istiyorum diye elden verdi hatta stajdan sonra orda kaldı calisiyor. Allah yardımcınız olsun başarılar

22 şubat 2021 18:13

4. Birde okul ismi demeyin zaten bu büyük firmalara sizle birlikte aynı veya benzeri okuldan öğrenciler de başvuruyor yani ben mülakatta öyle görüyordum yüzyüze olduğu zamanlar Corona öncesi yani sizin fark atmanız gerekiyor okulla değil diğer becerilerinizle bu torpil olmadan ilerleyen ben gibiler için

22 şubat 2021 18:15

5. akademik profilini bilmiyorum ss fakat bu bahsettiğin büyük firmaların siyasi açıdan nerede bulunduğuna da bağlı. torpilsiz girebilen stajyerler de oluyor bu firmalara, fakat gerçekten donanımlı öğrenciler oluyor.

linkedin önerisine katılıyorum. bölümünü bilmiyorum fakat hocaların da staj ayarlamadaki bağlantıları gayet fazla. danışman hocana ya da aranın iyi olduğu bir hocana yazabilirsin.

22 şubat 2021 18:46

6. Bu daha ne ki süslü:) sen asıl imkansızı iş arayışına girdiğinde görceksin :) önüm arkam sağım solum torpil

22 şubat 2021 19:01

7. bedava staj yapacak yer bile bulamadim sen ne diyorsun suslu rjffj

22 şubat 2021 19:51

8. çok teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için :) bana dönüş yapan yer de ücretsiz olacağını söyledi, son çare oraya gideceğim herhalde

22 şubat 2021 20:01

9. türkiye'de en kurumsal şirketlerde bile torpilsiz iş bulmak imkansıza yakın. boğaziçi bitirdiyseniz ve 2 yabancı dil biliyorsanız durum farklı olabilir belki.

23 şubat 2021 03:12