büyük göğüslü kadınlar için gelinlik modeli?

kızlar gelinlikler hep küçük göğüslü kadınlara göre yapılıyormuş gibi geliyor. çoğunda çok derin göğüs dekoltesi var, güzel de duruyor ancak benim giymem imkansız maalesef göğüslerim büyük ve gelinlikleyken dikkat çeken ilk şeyin göğüslerim olmasını istemiyorum. bu kalın askılı kolsuz gibi olan gelinlikler de çok olgun işi gibi geliyor, hoşlanmıyorum. büyük göğüslü süslüler nasıl gelinlikler tercih ettiniz? tavsiye edeceğiniz modeller var mı? link veya görsel atabilirseniz çok sevinirim.

1. ay bende yok lutfen gogus dekolteli giyin

19 aralık 2020 19:37

2. "wedding dresses for big busts" diye pinterestte aratınca tatlı şeyler gördüm. bir de "wedding dresses for curvy brides" ile bakınca da hoş şeyler var. vücudunuzun geri kalanı nasıl bilmediğim için neler güzel olur bilmiyorum, umarım istediğiniz gibi bulursunuz <3

19 aralık 2020 19:42

3. süslü ben de küçük göğüslü kadınlarda göğüs dekoltesini çok beğeniyorum ya :D benimkiler ortadan birleşik duruyor sarkık değiller ama yine de komple çizgi olarak gözükmesi arabesk duruyor bence.

19 aralık 2020 19:42

4. a2 çok teşekkür ederim hemen bakacağım pinterest'e <3 kilolu değilim çok zayıf da değilim, 170 boyundayım üst beden 38 alt 36 diyebilirim, bende de popo yok malesef, belim de pek ince değil :/

19 aralık 2020 19:44

5. Gogus derken meme mi diyorsunuz?

19 aralık 2020 19:46

6. yok a4 popo demek istiyorum aslında tam anlaşılmamış sanırım kusura bakma

19 aralık 2020 19:47

7. Oovv Anon 4 yargı dağıtıyor herkes sığınaklara

19 aralık 2020 19:50

8. soru sahibi popo değil göt demek istediniz sanırım :) lütfen dikkat edelim(gizlinot: lol)

19 aralık 2020 20:12

9. hahahahah teşekkür ederim uyardığın için süslü çok dikkat edeceğim bundan sonra :D

19 aralık 2020 20:15

10. Kare yaka bence çok şık duruyor büyük memede.

19 aralık 2020 21:11