büyük göğüslü süslüler sütyen kullanıyor musunuz?

ben 85c sütyen kullanıyorum, göğüslerim sarkmaya müsait ve hatta sarktı biraz. karantina süresinde sütyen takmıyorum önceden evde de uyurken de takıyordum fakat beni rahatsız etmeye başladı bıraktım takmayı. bir arkadaşım uzun süreli sütyen kullanımının da sarkmaya neden olabileceğini söylemişti sizce bu doğru mu? siz evde takıyor musunuz spor sütyeni normal ya da herhangi bir şey?

1. Ben de 85cyim ve takmıyorum süslüm. Sadece 2 kere taktım video konferans yapmıştık toplantı için o da toplamda 1 saat işte.

26 nisan 2020 13:06

2. Uyurken bile takıyorum. Bir dönem evde takmıyordum neye alışırsam öyle rahat oluyo dedim bari yerçekimine karşı koymaya alışayım.

26 nisan 2020 13:07

3. Ben sutyenle daha çok rahat ettiğim için sürekli takıyorum ya sarkmaz inş... Büyük göğüs her türlü sarkıyor ama bence :(

26 nisan 2020 13:07

4. Bence de sarkıyor ya keşke küçük olsaydı.. taksan bir dert takmasan bir dert

26 nisan 2020 13:08

5. Kişiye göre değişir sarkması ya. Ben evdeyken assssla takmam. 1 buçuk aydır da takmadım ama hiç sarkma olmadı. Şimdi nazar değecek kesin😫

26 nisan 2020 13:09

6. Anon5 ben de aynı şeyi merak ediyorum, mezun olduktan sonra yaptırmayı düşünüyorum ve fiyatları sizce hangi aralıktadır?

26 nisan 2020 13:17

7. Takmıyorum süslü 75d benim de. Sıkı body giyince tutuyor rahat ediyorum. Hiç özlemedim sütyenleri.

26 nisan 2020 13:28

8. 70d, memelerim çıktığından beri dışarı hariç hiç takmam. hiç sarkma yok