büyük kalça ince bel erkeklere kötü mü geliyor?

ya kylie jenner falan çok begeniliyor ya hani, benım fiziğimde bi tık bacaklarım ondan kalındır ama belim ince,kalçam onun kadar vardır.orantısız olunca daha cok dikkat çekiyor.yani bi 3 kişiden şu şekilde duydum.popondan kaybediyorsun.yuzune estetik yapmayı dusunecegini poponu erit diyorlar.yatakta zor olurmuş, tuhaf duruyormuşum vs. yani kot giymeye cekiniyorum artık.kalçamdan bir türlü kilo veremiyorum.psikolojim bozuldu biriyle tanısacagım zaman (genelde benden zayıflar) yine aklında beni selülitli koca popolu canlandıracak diye rahatsızlık duyuyorum.hepsi aynı mı dusunur? direk kendileri zayıf diye benim bu fiziğimi görünce akıllarından elerler mi? flörtlerim var gorusmeye yemın ederim cekiniyorum.bu fizikte olup zayıf erkek arkadası veya flörtü olan var mı?

1. Muhtemelen fit durmuyorsunuz ondandir

15 ağustos 2020 22:55

2. Belki baseniniz geniştir ve kalçanız çıkık değildir. Bacaklarınız da kalın olunca iyice kalın görünüyor olabilirsiniz. Genelde uzun ince bacak beğeniyor erkekler.

15 ağustos 2020 22:58

3. Kadınlar bence cekemiyorlar.Herkes büyük popoya hasta neredeyse.Sevmeyen az gördüm.ama nasıl popo olduğunda bağlı.Benimde popom büyük erkej arkadaşım deli oluyo.Bence spor yaparak sıkılastirip dikleştirebilirsin.Millet hasetindan çatlıyor anammm

15 ağustos 2020 23:04

4. üstüm xs altım 38 beden kalçam dik duruyor ama fazla büyük ve basenlerimde var.bütünüyle karsımdakı ınsana kalın geliyorum demek ki.

15 ağustos 2020 23:08

5. 1. Sıkı durmuyor olabilir

2. Üst bedeninle alt bedenin arasında beden farkı çok olabilir

Bunun dışında büyük popo beğenilen bir şey çok aşırı olmadıkça ve bence kylie'ninki aşırı. Sokakta görüyorum bazen öyle kızlar fazla fazla duruyor ne bileyim.

15 ağustos 2020 23:12

6. Karşındaki erkeklerde sanırsın allahuekber dagları. Ya bak nicki minaja bak beyonceye bak kim'e kylie'ye herkes ölüyor valla. Ben yurtdışında da yaşadım. Genelleme değil bu ama benim tanıştıklarımın hepsi gayet kalça seviyordu. Ordaki erkekler thick kadınlara bitiyordu. Aynı zamanda zayıf kadınlarıda begeniyorlardı aynı şekilde. Ben fizik-yüz olarak beğenmediğim pek çok kadını  çok yakışıklı adamların yanında gördüm. Adamlar dönüp başka kadınlara bakmıyorlardı bile.

Yani demem o ki önce kendine güven. Seninle bir insan bir date'e çıkıyorsa ve bunun 2.si oluyorsa senin fizigini görüp beğenmiştir. Bundan sonrasında dertleneceğin bir şey olmamalı. Seni yine psikolojik olarak rahatsız ederse yol verir geçersin. Ama özgüveni yerinde olan ve aptal olmayan bir erkeğe denk gelirsen eğer (ki türkiyede bunu bulmak çok zor o yüzden kendini bide bunun için suçlu hissetme ben daha bulamadım ) ne demek istediğimi anlarsın. Bakış açını değiştirmelisin, kendine güvenmelisin. Kıvrımlarını sevmelisin. Senin ne düşündüğün senin için önemli olmalı ki bunu karşı tarafa yansıtabilesin.

16 ağustos 2020 03:27

7. İnce bel geniş kalça en iyi beyonce deki gibidir. Fazla orantısızlık güzel gelmiyor bana.

16 ağustos 2020 10:50

8. Benim erkek olan arkadaşlarım da hep ince uzun tipleri seviyorlardı. Kalçası dolgun, bacağı dolgun birini övdüklerini hiç görmedim. Erkekler zayıflara tav oluyor bence

16 ağustos 2020 11:34

9. Süslü alt bedenim 42 filan deseydin kötü duruyor derdim de ince bele 38 alt beden gayet iyi. Zaten erkeklerin beğendiğini s.ktr et o ayrı bir mevzu da, kendinle barışman için söylüyorum, seni beğenmeyen erkekler bamya pipili mahmutlardır, poponun yanında pipilerinin iyice küçük gözükeceğinden korkuyodur, popona laf eden kadınlar da elma vücutlu ne yapsa da göbeği eritemeyen kalın belli, ince belini kıskanan kezbanlardır.

16 ağustos 2020 11:50

10. Ne yanlış yönlendirmesi? Okuduğunu anlama problemin mi var? Ben spor yapma mı demişim? O ne ya zayıflasa çok güzel olacak falan ? Salak mı insanlar neyi nasıl yapacaklarını bilmiyor mu? Belki kız fizyolojik olarak thick ne yapabilirsin buna ? Boş yapma

16 ağustos 2020 12:05