b12 sivilce yapıyor denmişti burada, aynı şekilde d vitamini damlası da yapar mı?

nette d vitamini düşükse sivilce olur diyorlar ama sorum başlıkta, size de sormak istedim.

1. ben de coledan 150.000 IU kullanmaya başladım tekrardan süslüm, cildimin kötüleşmeye başladığı tarihle vitamine başladığım tarih de aşağı yukarı aynı herhalde :/

21 nisan 2020 12:44

2. benimki de devit-3. benim de dudak üstüm sivilce kaynıyor. eskiden böyle olmazdı, ona suç buldum ama belki de değildir. çünkü o da düşük benim kullanmak zorundayım. :/

21 nisan 2020 12:49

3. soruyu ben sordum sanım. devit alıyorum ben de corona var aman korunayım diye. suratım acılı iltihaplı sivilce doldu, birini sıktım ve kesin iz kalıcak. bıraktım ben 2-3 gündür hibir vitamini almıyorum. bu karantina döneminde olan cildime oldu zaten bok gibi suratım offfff

21 nisan 2020 13:24

4. ben de bırakayım, iyileşirse ve çıkmazsa bir daha kullanmam ama devam ederse yine kullanırım. benim de bu süreçte cildim çok kötü oldu. :(

Ben öyle bir fark görmedim son anonim. ama emin de değilim yani benim de yıllardır hep düşük ve doktor hep veriyor. ama düzenli kullanmaya yeni başlamıştım.

su çok içmiyorum, içebilirim. teşekkürler kızlar.

21 nisan 2020 13:36

5. doğru haklısın. sivilceden daha kötü şeyler var. ama işte görünene bakar olduk ama doğru diyorsun. su işini yapayım bol bol. belki onunla hafifler.

21 nisan 2020 14:26

6. teşekkür ederim, belki de başka bir şeyden olmuştur. ama benimki devit-3 fark eder mi bilmiyorum ama.

21 nisan 2020 15:21

7. ikisi de d vitamini ama piyasa isimleri farklı sanırım.

21 nisan 2020 16:26

8. b12 cildimi mahvetmişti birden kistik 5 6 sivilce cıkmıştı. ekstra bir kızarıklık da yapmıştı. aynı şekilde demir ilacı da.

d vitamini ayrı bir zamanda kullandım 1 kutu ve hiçbir şey olmadı.

21 nisan 2020 19:20

9. AA demir de kullanıyorum, onu hiç düşünmemiştim acaba sıkıntı onda mıydı

teşekkür ederim

21 nisan 2020 19:23

10. ikisi de ayrı ayrı mahvetmişti. herkes kendi cildini tanır ya. sorunu bunda aramıştım girdim doktor sitelerini kurcaladım yapabiliyormuş. bunların içinde ne var bilmiyorum ben bıraktım değerlere göre gerekli değildi ama o ara enerjim yok diye gitmiştim o yüzden yazdı.

sizin bırakmamanız gerekiyordur belki. yanlış yönlendirmek istemem.

d vitaminini kardeşim uzun süre kullandı bir problem olmadı bu arada.

21 nisan 2020 19:28