başak burcu enerjisini nasıl tanımlarsınız ?

merhabalar. pek sevilmeyen bir burç olduğunu biliyorum. hangi konularda zorlanır, kimlerle iyi anlaşır? ve başak kadını için ne tavsiyeler verebilirsiniz?

1. O elindeki temizlik bezini sakince yere birak

15 ocak 2023 12:19

2. Arkadaşlar Başak burçları temizlik hastaları değildir. Başak burçları herhangi bir şeye takıntılı olma olasılığı yüksek bir burçtur. Bu bir insan, hayvan, hareket veya temizlik olabilir. Bunu artık bi oturtalım kafamızda :)

Ben de Başak kadınıyım, hem kendime hem de diğer Başak kadınlarına verebileceğim tek tavsiye her şeyi ama herrr şeyi aşırı düşünmekten kurtulmalıyız. Nasıl olacak bilmiyorum ben de ama işte :) ayrıca Başak Burcu herkesle hemen samimiyetsiz samimiyet kurmadığı için sevilmiyor. Bir insanı tanıdıktan ve güvendikten sonra hayatını paylaşıyor. O yüzden insanlara soğuk geliyor. Aslında hiç soğuk değiliz. Size soğuk isek büyük ihtimalle sizi samimiyetsiz bulmuşuzdur.

15 ocak 2023 12:32

3. Bence sürekli plan yapıp ince düşünüp işe koyulamaması en büyük sıkıntı. Kendisi ile ilgili beklentisi çok yüksek başakların. Kimseyi beğenmiyor ama kendini de beğenmiyor.

15 ocak 2023 13:03

4. Sürekli yeni şeyler öğrenmeye çalışan dinamik, zeki, başarı her zaman hayatında ön planda olan lider vasıflı kişiler. Kendisi gibi saygın bir işle uğraşan, zeki, ona saygı duyacak kişileri seviyorlar. Bazı emredici tavırlarını törpülemeli, liderliğini her yerde ortaya çıkarmamalı. İnsanları eleştirmemeli.

15 ocak 2023 13:09

5. Toksik olarak tanımlarım. Kadınlarını sevmem. Hepsiyle bir sorun çıktı geçmişte. Erkekleriyle tanışmadım ama enerji sömürücüler kesinlikle.

15 ocak 2023 13:29

6. Başak kadın- koç erkek ilişkisi nasıl olur sizce susluler?

15 ocak 2023 13:38

7. Evet temizlik bezi isin esprisiydi hepsi temizlik takintili olmuyor ama takintili oluyor. Hayatimda 3 adet basak kadiniyla calismak zorunda kaldim ve travma yarattilar. Iyi yonleri gercekten cok duzenliler ve titizler ama mesela 1000 kelimelik bir sey yazarsin, abartmiyorum 1 kez noktadan sonra bosluk birakma onu bulur, kutucuklarin icine bir seyler yazarak akis hazirlarsin kutucuk boyutlari askeri nizamda degilse onu bulur, 6 ay onceki hic bir yere varmasi mumkun olmayan konulari her gun hatirlatmaktan asla vazgecmez. Ote yandan harekete gecmesi gereken konularda tutulur kalir, bir seyin pratik yolunu goremez kolay kolay, onu da bunu da sunu da duzenli yapayim derken bir bakarsin bu sefer isi zamaninda bitirememis veya mesela gunluk hayatla ilgili cok basit konularda asiri kompleks dusundugu icin cosumsuz kalmis.

Erkegine gelirsek, benim de bu hayattaki sinavim basak erkekleri galiba. Eski uzun sureli iliskilerimden biri basak, kisa sure takilip hayatima sicip giden bir basak var bir de simdiki esim var. bu ucunun basak kadini gibi ortak ozellikleri pek yok diyebilirim ama bir ortak yonleri var ki duygularini asla ama asla sozel olarak dile getirmezlerdi. ilgisini daha cok konusarak, zaman gecirerek vs gosteren partner isteyenler basak erkegi ile cok zorlanir diyebilirim. Bu adamlarin sevgi dili genelde hizmettir. Ne bileyim askindan oluyordur ve arabanizi alir muayeneye goturur falan ahshsh benim bunu anlamam zaman aldi mesela.

15 ocak 2023 14:26

8. obsesif&manipülatif

15 ocak 2023 16:51

9. Başak kadını, koç burcunun egosu ve ben bilirim tavırları yüzünden çıldırır. Deneyimle sabittir.

15 ocak 2023 17:39

10. cahil cahil tanımadığı insana burcu üzerinden etiket yapıştıranlara siktir git diyorum. Kadın obsesif manipülatif demiş ya. Iq testine soksan 70 puanı zor toplar. Bilim şart kezbanlarımıza

15 ocak 2023 17:44