başak erkeği nasıldır özellikle kova kadınıyla ?

burçlardan anlamıyorum hiç. ama galiba pek anlaşamıyoruz :(((

1. böyle bir çift biliyorum, çok mutluydular ama kadın genç yaşta aniden öldü sonra :( kaderin benzemesin, neyse... başak erkeği sinsidir, ben sevmem. burcum kova değil, sadece genel olarak başak erkeğinde sinir bozucu bir şey var. oğlak kadınıyım, güya başak erkeği ruh eşimmiş :d :d :D bilemiyorum ss, astroloji her zaman da tutmuyor işte...

17 şubat 2024 22:35

2. ay biziz bu. ben 5 dakika ile kova burcuyum yani oğlak etkisi de çok fazla taşıyorum, erkek arkadaşım başak. hatta benim marsım da başak yani etkilendiğim erkek profili başak olmalı ama en aman aman benden uzak olsun dediğim burçtu :( aksi gibi tam bir başak paratoneriyim nerede başak erkeği var beni bulur :( neyse, başak erkeği gerçekten takıntılı oluyor. sinsilik mi bilmiyorum ama kafasında pek çok şey planlı oluyor 5 hamle sonrasını bile düşünmüş oluyor. bence kova daha havai bir burç zaten elementi de hava, başak toprak, zıt kutuplar aslında ama birbirlerini dengeliyorlar. biz farklıyız mesela ama zıt değiliz. garip bir şekilde hayatıma giren bütün başak erkekleri benimle ilgili herrr şeye inanılmaz dikkatliydi. şimdiki sevgilim mesela ilk buluşmamızdan beri giydiğim taktığım sürdüğüm her şeyi hatırlar, üstümde bi şey görsün sen bunu x zamanda y yere giderken giymiştin der. her şeyimin farkındadır 1 ton koyu kırmızı oje süreyim hemen fark eder. genelde cimri denir ama bence gayet cömertler bana öyleleri denk geldi ya da.

17 şubat 2024 23:33

3. bu arada benim burcum oğlak ama yükselenim kova. haritamda da kova stelyumu var, çokça uranüs etkisi de var. bazı yönlerim oğlaktan çok kovaya yakın hatta :) onu belirtmeyi unutmuşum, soruya o yüzden yazdım zaten. ben kova stelyumlu, kova yükselenli biri olarak sinsiliklerden hiç hazzetmiyorum. bir kova kadınının içten pazarlıklı başak erkeğine katlanabilmesi bana garip gelir açıkçası. bu arada sessiz insanlara "sinsi" diyen biri değilim asla, kendim de içe dönük biriyim. ama başak zaten sessiz filan da değil. başak bildiğin dümdüz sinsi, gizli işler çevirir yani. anonim 3'ün anlattığı türden pislik çevirir. yükseleni başak olan bir yengeci sevmek gibi bir hata yapmıştım, o da sinsiydi.

17 şubat 2024 23:57

4. Gunesim kova yukselenim yengec. Esim gunes basak yukselen yay. Zor oluyor ama anlasiyoruz. Bu benim ilk basak sevgilim degil, daha once de olmustu, cinsellik biraz sikici oluyor diyebilirim ama ogretirseniz ittirirseniz sorun olmaz. Bence bu iliskinin ilerlemesini saglayacak en onemli sey, basagin elestirme ozelligini iliskinin en basindan kesmek, eger buna bir alisirsa bitersiniz. Onu oyle yapmasan da boyle yapsan daha iyi olmaz mi diye omrumu yedi en son bir patlama aninda ben senden sak diye ayrilsam daha iyi olur gibi duruyor dedim ciddi ciddi hasladim ve kesti. Yoksa cinnet gecirecektim ve asla evlenmezdim. Neyse 4 yillik mutluyuz. Son olarak ev islerini vs verin ona yapsin dursun, dis fircasi verip banyo fayanslarinin arasini temizletiyorum kafayi yiyo saatlerce yapiyo bunu bende o sirada kalan evi bi saatte halledip kendime zaman ayiriyorum :d

18 şubat 2024 05:52