başarısız burun estetiği sonucu kendime kızıyorum ikinci ameliyat olmalı mıyım?

paragraf paragraf ayirmak burada zor olacağı için soruyu aşağıya yazıyorum.

1. Kadınlar kulübü sitesinde kendi açtığı hesaplarla reklamı yapan bir doktora ankarada ameliyat oldum. O hesaplarin sahte olduğunu sonra öğrendim. 15k verdim. Ailem 11 yaşından beri çirkin olsugum ve ameliyata ihtiyacım olduğunu söylüyordu ve en sonunda bıktığım için ameliyat oldum ama şimdi dışarı çıkmaya bile isteğim kalmadı. 2. Yılı dolacak ama hala büyük, asimetrik ve yandan bakinca sarkık bir burnum var.

Bana zorla baskiyla ameliyat olmamı söyleyen akrabalarim şimdi benimle alay ediyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tekrar ameliyat olmak istemiyorum ama kendimi dolandirilmis hissediyorum.

Doktora soyleyince in office küçük dokunuşla hallederiz diyor ama doktora güvenim yok, burnum daha kötü olsun istemiyorum

Ne yapmalıyım?

11 ocak 2022 12:34

2. A2 ve A3 teşekkür ederim. Ucu çok düşük ondan şikayetçiyim, sırtı alçak ama ucu büyük kaldığı için profilden de güzel durmuyor. Benim burnum fındık burun olmaz diyerek girdim ameliyata ama böyle olacağını bilsem hiç yaptırmazdım, en azından doğal ve yamuk olurdu.

A2 siz doktorunuzu nasıl sectiniz? Bir tanidiginizdan mi duydunuz? Bana da seçim önerisi verebilir misiniz? İnternete güvenemiyorum, ameliyat olup da memnun kalan kisi de yok çevremde, tanıdığım doktorlara sorsam onlar bilir mi?

11 ocak 2022 13:46

3. ya bu durum beni çok korkutuyor bende kadınlar klubundeki yorumları dikkate alıyorum açıkcası. hatta dr niyazi altıntoprak için çok fazla olumlu yorum vardı sabah kendisine fiyat sordum şimdi işkillendim buda böyle birşey mi diye :/

11 ocak 2022 14:03

4. a4 yani süslü bahsettiğin doktora bi baktım yanlış anlama ama aşırı yapmacık ve kayık gibi aynı burnu yapmış herkese ben estetiğim diye bağırıyor burunlar

11 ocak 2022 14:08

5. dolgu ile çözülebilecek bir şeyse ilker yörük'ün burun dolgularına bakmanı öneririm. bence ameliyatlık burunlarda bile başarılı bir düzelme sağlıyor.

kbb olarak da tural fatullayev ve asif selimoğlu'na bakabilirsin. ben kendi burun ameliyatımı ankara'da olmadım ama şimdi eşimin burnunu yaptırmayı düşünüyoruz, onlar için epey araştırıp bu iki doktoru buldum. kendi doktorumdan memnun değilim.

11 ocak 2022 15:54

6. a5 inan bende tam tersi doğal burun seviyorum, o baby nose burunlar hiç hoşuma gitmiyor yorumları iyi olunca merak ettim fiyat sordum ama henüz dönüş alamadım, fiyatlar çok uçuk, barış çakıra sordum 6000 euro dedi, yok artık yani. ama nefes alamıyorum şekli geçtim artık nefes problemimden dolayı mecbur olmam gerek, bir yakınım dr erdinç aka oldu memnum ama bir diğeri memnun değilim bende öyle ortada kaldım kararsız.

11 ocak 2022 17:50