bahs öğün tozunu kullanan var mı? eksileri artılarıyla yorumlar mısınız?

1. Protein shake'in değişiği. Sıvı olunca öğün gibi hissettirmiyor. Tadı da güzel gelmemişti bana ama ben ilk çıktığında almıştım şu an belki değişmiştir.

30 temmuz 2024 12:10

2. Tok tutmuyor. Zayıflamak istediğim zamanlar bir öğün yerine içiyorum. Daha sonraki öğünleri de salata, hafif yemekler vs ile geçiştirince kilo veriyorum

30 temmuz 2024 12:16

3. teşekkür ederim süslüler. tok tutmamasına üzüldüm :( 5 saat tokluk hissi diyordu... hangi öğününüzde tükettiniz süslü?

30 temmuz 2024 13:49

4. Ben öğlen denemiştim. 2. Sefere içemedim bile. Kutuyu da attım.

30 temmuz 2024 16:01

5. Kalorisi çok düşük olduğu için tok tutmuyor kesinlikle bir de suyla yapılması öneriliyor ama tadı hiç güzel olmuyor öyle o yüzden ben sütle yapıyorum. Hem kalorisini arttırıp biraz da tokluk veriyor hem de milkshake gibi oluyor tadı. Çözünmesi biraz sıkıntılı içerken arada bir sallayıp karıştırmak gerekiyor yoksa biraz tozlu garip bir yapısı oluyor içerken. Onun haricinde süper lezzetli bir şey bekliyorsan bekleme ama yine de fena değil. En azından tatlı isteğimi kırıyor. Ben 4lü set almıştım muzlusu berbattı onunla kek yaptım ama yine de pek sevemedim. Kek demişken tarifini de vereyim tatlı krizleri için baya iyi oldu çünkü. öğün tozu yumurta yulaf unu süt ve kabartma tozunu blendırda karıştırıp minik kaplarda pişiriyorum. içine de tatlandırmak için bitter çikolata kareleri koyuyorum. Biraz brownie gibi bir tat için de piştikten sonra sütün içinde yine bitter eritip (bazen de kahve) keklerin üzerine döküyorum baya güzel oluyor.

30 temmuz 2024 17:16

6. a3 çok teşekkür ederim, deneyeceğim 💕