balayı için otel/tatil önerisi?

merhaba süslüler. bu yaz evleneceğiz. hiç balayı planı yapmadık. önerebileceğiniz yerler var mı acaba?

1. Süslü gün sayısı bütçe?

16 mart 2024 23:33

2. Biz üç gün otel odasına tıkılıp duvar izleyeceğimizi deliler gibi Antalya'yı gezdik doğusundan batısına. 7 8 tane otelde kaldık orta bütçeli ama temiz yerlerdi daha çok yer gezmeye odaklandık ve gezmediğimiz yer kalmadı otel takıntısı olan kişiler değiliz zaten hayatımın en güzel tatiliydi. Denize de girdik bol bol her yeri gezdik de böyle bi şey düşünebilirsiniz

16 mart 2024 23:37

3. çok uzun kalamayız çalıştığımız için max 5 gün falan bütçe için de çok bir fikrim yok aslında çok uçuk paralar olmasa yeterli sanırım

16 mart 2024 23:38

4. A2 o da mantıklı evet çok yorucu olmazsa o da yapılabilir

16 mart 2024 23:39

5. Side alanya adrasan kaş olimpos tavsiye edebilirim en çok buraları beğenmiştim

17 mart 2024 02:16

6. Ets'ye giriyorsun. Butceni, gun sayini yaziyorsun. Otellerin yorumlarini, puanlarini inceliyorsun. Kendine gore filtreler olusturuyorsun. Balayi oteli, yetiskin oteli vs. Sonra karar veriyorsun. Arastirmanin gucune guvenin ya. Butce, yer hicbir sey belli olmadan boyle soru sormak da cok armut pis agzima dus gibi geliyor. Bodrum'da memnun kaldiginiz bir otel var mi diye sorsaniz onu bile anlarim.

17 mart 2024 09:29

7. Alanyada quatro beach/ family olanı da var 2 ayrı otel biz 2 kere gittik tek kelimeyle muhteşem oteller ikisi de

17 mart 2024 11:05

8. A4 niye böylesiniz ya? Sürekli öfke kusmak nefret saçmak burdaki bazı süslüleri anlamıyorum cidden. Boğazına bıçak dayayıp tavsiye mi istedim? Beğenmediysen soruyu görmezden gelebilirsin cevap yazmayabilirsin değil mi? Ben de biliyorum öyle bakmayı baktım da ama direkt tecrübesi olan insanlardan güncel fikirler almak istedim ne var bunda bu kadar eleştirecek. Daha önce hiç tatile gitmedim ve buradaki insanlara danışmak istedim.

Diğer süslüler çok teşekkür ediyorum not aldım ♥

17 mart 2024 12:05

9. Süslü ben de aynı şeyi soracaktım senin sorunu gördüm biz de bakıyoruz tabiki sitelerden ama öneri tavsiye varsa iyi olur. Biz 5 gece gibi düşünüyoruz bütçe olarak da 50 bin civarı. Güzel bi yer bulursanız yazar mısın :)

17 mart 2024 13:15

10. Baktim da Yunanistan da ortalama bu fiyata geliyor süslü ama gezilecek yerler neresi bilmediğim için tam olarak araştırıyorum. Farklı bir yer olsun derseniz belki seçenekler arasında olur :)

17 mart 2024 15:21