banka kartımı atm yuttu ?yenisini alacağım ama o zamana kadar kredi kartıyla hesaptan para çekebilir miyim (nakit avans değil) ?

soru aynen yukarıdaki gibidir

1. Bildiğim kadarıyla belli bi kesinti yapıyorlar. Ben aynı durumdayken qr kod ile atmden çekim yapıyordum ücretsiz çekilde. Mobil uygulamaya atmdeki qr kodu taratıp kolayca halledebiliyorsunuz. Hatta atmye dokunmanıza gerek kalmıyor.

24 ocak 2022 16:57

2. iş'te oluyor, yapı kredi'de olmuyor. hangi banka?

24 ocak 2022 17:05

3. Bankaya ve kartının türüne bağlı. mesela benim çalıştığım bankada kredi kartını atmye takınca ekranda 2 seçenek çıkıyor. Kredi kartı işlemleri/banka kartı işlemleri. Banka kartını seçip hesaptan işlem yapılabiliyor. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alman en doğrusu. Bazen tanımlama da yapabiliyorlar kredi kartına.

24 ocak 2022 17:24

4. Bazı bankaların atmlerinde qr code ile çekilebiliyor

24 ocak 2022 17:49

5. Benim de kaç kere kartımi ATM yuttu. Banka şubesinin ATM si ise, içeri girip kartımı yuttu deyince hemen açıp veriyorlar. Şubeye bağlı olmayan ATM de ise 2 gün sonra şubeye getirilmişti kartım. Yeni kart almadım hiç birinde.

24 ocak 2022 18:11

6. Süslü bankanın uygulamasını indir direkt qr kodla çek, normal zamanda da makineyi hiç ellememiş olursun

25 ocak 2022 10:16