banyo havalandırmasını sürekli açık bırakan yan komşu?

süslüler çıldıracağım artık gerçekten gece gündüz açık çok nadir kapatıyor artık tik oldu yani kapatınca bile duyuyor gibi oluyorum. evler çok küçük ve havalandırmalarımız birbirine bağlı açınca biraz ses geliyor ancak "normal" insanlar gibi işi bitince kapasa rahatsız etmeyecek. ne yapabilirim onunla muhattap olmadan nasıl çözebilirim gerçekten yıldım

1. Havalandırmasını sürekli açıp kapatmak gibi bir zorunluluğu yok zaten komşunuzun. Aşırı bir ses varsa bununla ilgili uyarabilirsiniz.

29 eylül 2019 14:13

2. Nasıl bir havalandırma bu tam anlayamadım. Banyodaki pencerelerden mi bahsediyorsunuz? Ne sesi geliyor

29 eylül 2019 14:14

3. Hayır pencere değil normal havalandırmalar oluyor ya o açık. Işık ve havalandırma birbirine bağlı ve o şekilde duruyor gün boyu. Ev küçük olduğu için yatak odasında da uğuldama yapıyor

29 eylül 2019 14:21

4. Banyo havalandırması derken bahsettiğiniz bundan farklı birşeyse bilemiycem fakat normalde apartmanlarda apartman boşluğuna bakan bir havalandırma penceresi olur. O da kapatılmaz yani sürekli. Her gün duş alınıyor falan o buhar nereye gidecek? Ya da tuvaleti kullanıyorum belki. Bu pencere bunun için var zaten. Tuvalette son ses TV izleyen, orada oturup bağıra çağıra sohbet eden yoktur diye tahmin ediyorum. Tuvaletin penceresinden ses geldi demek de ne bileyim...

29 eylül 2019 14:24

5. Anladım, bence konuşmanız gerek bunu. Sesi rahatsız edici olabilir ama o kişi de ne yapsın. Nem oluyordur büyük ihtimalle

29 eylül 2019 14:25

6. Havalandırma mı çalışıp uğultu yapıyor?

29 eylül 2019 14:25

7. Süslüler pencere yok. Şu fanlı olan havalandırmalar var ya ondan var sadece. Ve sürekli açık bırakıyor yan komşu. Evler de çok küçük olduğu için yatak odasında da duyuluyor uğulduyor sessiz bir ortam olmuyor hiç böylelikle

29 eylül 2019 14:30

8. Pencere değil pencere yazıp durmuşsunuz kız açıklamış kaç kere. Laftan anlayan birileriyse çok ses geldiğini en azından geceleri kapatmalarını rica edebilirsiniz

29 eylül 2019 14:35

9. Havalandırmanın açık olması daha iyi. Ben de eskiden açıp kapatıyordum hep. Bir gün duşa girdiğimde kapalı kalmış ve o buhardan duşakabinin camı patladı. O gün bugündür asla kapatmam. Ev çok küçükse yapılabilecek pek bir şey Yok süslü. Ancak normal sınırın üzerinde veya gece belli saatte yüksek ses yapmaları gerekiyor şikayet edebilmen için.

29 eylül 2019 14:39

10. Anladım süslü. Yöneticiye söyleseniz de, direkt onlara değilse de genel olarak böyle bir uyarı yapsa olur aslında. havalandırma sürekli açık tutulmasın falan diye. Kendilerinin rahatsız olmaması da garip o havalandırma sesinden. Ya da gidip güzel bir dille siz rica edin. Laftan anlayabilecek birileriyse.

29 eylül 2019 14:42