basic white girl gibi giyiniyorsun ne demek??

instagramda tanımadığım biri löps diye bunu yazmış mesajdan profilim herkese açık ama öyle ağır makyajlı fotoğrafım falan da yok.

1. tayt üstü krop giyyorsan

20 mart 2023 15:25

2. Tayt üstü croptan ziyade herkes gibi giyiniyorsun. İşte ilk çıktığı zaman bu tabir ugglar modaydı, ugg giyen, kemik gözlük takan, starbucks kahve içen, tayt, sweat yiyen iPhone kullanan vb vb kısaca stereotipsin diyor.

20 mart 2023 15:29

3. googlea basic white girl yazmak buraya bu soruyu açmaktan daha kolaydı da neyse

20 mart 2023 15:32

4. selenice süslüm ama işte googledaki o kızlara benzemiyorum bence sadece sarışınım tek ortak noktam bu o kızlarla dglkfhldgk

20 mart 2023 15:38

5. oduncu gömleği falan giydiğim fotolardan söylemiştir heralde o zaman yazan siyahi bir kadın bu arada tanımıyorum bu kişiyi

20 mart 2023 15:41

6. beyaz değiliz ki :D

20 mart 2023 15:52

7. süslü dikkatini çekmek için yazmış işte aklınca sinir olup cevap yazacaksın falan filan değmez boşverrr klasik erko stratejisi

20 mart 2023 16:23

8. a7, soru sahibi cevaplarda siyahi bir kadın yazmış demiş. sen gelip erko stratejisi diyorsun. ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da direkt okumuyorsunuz. okumuyorsanız da cevap yazmayın bir zahmet.

20 mart 2023 17:15

9. basic black girl dersek kıyamet kopar.

20 mart 2023 17:22

10. Kızlar bir aydınlanma yaşadım adım nigar benim :')

20 mart 2023 22:18