bazı kızlar vardır hani bebek gibi yüz, ışıl ışıl cilt, sade giyimle çok hoş, doğal gözükürler?

ben böyle gözükmek istiyorum. temel noktalar belli aslında. iyi bir cilt, çok belirgin olmayan makyaj, belki aksesuarlarla canlandırılmış sade giyim... ama biraz daha detay istiyorum. ürün önerisi olur, kıyafet markası olur, makyaj malzemesi önerisi olur. bu tür bir görüntü oluşturmak için neler gerekli? dış görünüşümü de tarif edeyim biraz fikir olması için. sıcak alt tonlu beyaz ten, kumral saç, 167 boy, 57 kilo. cevaba hayalimdeki görüntüyü göstermek için birkaç fotoğraf ekleyeceğim.

1. (link: https://hizliresim.com/bMuOID You-love quinn)

(link: https://hizliresim.com/QFyIhg Love quinn 2)

(link: https://hizliresim.com/bYOowe Fi-duru (olmazsa olmaz))

(link: https://www.instagram.com/p/CCn7eZylZCb/?igshid=1ajf5krmkkz2o Sumru özden)

15 temmuz 2020 18:21

2. Bütçeniz nedir soru sahibi? Kıyafet olarak yazın nude, keten karışımlı, monokrom giyinebilirsiniz; kış için kesinlikle kaşmir, yün deve tüyü rengi bir palto edinebilirsiniz. Sezonluk ürünler değil her daim giyebileceğiniz kaliteli kumaşlara yatırım yapın. Altın ya da altın kaplama minimal küpe ve yüzük, kesinlikle kısa tırnaklar, sade bir makyaj çok hoş duruyor. Makyaj için ise ışıltılı çok hafif yapılı bir bb krem (filorga ya da klairs); canlı gösterecek bir allık ve nude ya da pembe tonlu bir ruj (chanel 434 numaraya bakabilirsiniz); hafif bir parfüm (jo malone english pear and freesia).  Saçlarınızı ise orta boyda kullanabilirsiniz çok uzun saç hiç hoş durmuyor; eğer bütçenizi belirtirseniz ona göre kıyafet markaları önerebilirim ;)

15 temmuz 2020 18:25

3. Duygu ozaslan da olabilir oneri olarak?

15 temmuz 2020 18:27

4. Tam istediğim gibi bir cevap, teşekkürler anonim 2 :) çok bütçe ayıramam ama maksimum mango ve zara fiyatları seviyesinde markalardan alışveriş yapabilirim

15 temmuz 2020 18:29

5. O zaman daha çok kumaş kalitesine bakabilirsiniz zarada çok güzel pamuk/elastan gömlekler, keten/pamuk; lyocell elbiseler oluyor yine mangoda kalıbı çok güzel kumaş pantolonlar bulabilirsiniz. Bence bu istediğiniz görüntüden uzaklaştıran şeyler; çok desen kullanımı, fazla dekolte, çok uzun ya da düğün maşalı saç, yanlış ayakkabı ve çanta kullanımı, ağır parfüm, kat kat kalıp fondöten, çok uzun tırnaklar; eğer bunlardan uzak durursanız bu görüntüye ulaşabilirsiniz.

15 temmuz 2020 18:37

6. Ben kıyafette senin tarZına gere düşünüyorum pant tişört pant gömlek ya da daha salaş giyebilirsin ama takı olarak mutlaka ufak kalın halka küpe öneririm gerçekten öne atıyor makyaj olarak sivilceli mi cildin mesela benim sivilcesiz nyx bare with me sürüyorum sonra fit me kapatıcı göz altıma ve lekelermin üstüne pıt pıt krem allık kullanıyorum maybelline cheak heat maskara sürüyorum haylaytır sürüyorum dudağıma lip gloss

15 temmuz 2020 18:39

7. İnstagramda beğendiğim kişileri atıcam şimdi(link: https://www.instagram.com/p/CBJSLadls64/?igshid=rs4uoy655h2g Şu)

15 temmuz 2020 18:41

8. (link: https://www.instagram.com/p/B_ajmDQF-jn/?igshid=dx9esao9otkt Şu2)

15 temmuz 2020 18:42

9. (link: https://www.instagram.com/p/B7L5V4dFrD5/?igshid=1sje3tnsfcjtf Şu 3)

15 temmuz 2020 18:43

10. Yazılan cevaplara katılıyorum ama malesef bunun sırrı yüz güzelliği :(