bazı tartışmalarda çok çok sinirlenip erkek arkadaşı engellemek pasif agresif bir davranış mıdır sizce?

aşırı sinirlenince ve o an yapacak başka bir şey olmayınca, zırt pırtta arayıp daha da sinir edecek mesaj atıyorsa direkt engelleyip bir süre o şekilde kalması en azından sakinleşene kadar pasif agresif bir tavır mıdır? ben bunu bazen yapıyorum. aşırı öfkeleniyorum, derdimi asla anlatamıyorum daha doğrusu karşı tarafa geçmiyor aslında anlatmak istediğim. o başka taraftan bakıyor, ben aslında işin başka boyutundayım falan. konuştukça daha çok sinirleniyorum. susuyorum sakinleşeyim diye, bu sefer sürekli arıyor, mesaj atıyor konuşalım diye. ben de direkt wpdan engelliyorum bir süre görmeyeyim diye. hayır ergen falan değiliz ancak bazen buna başvurmak mecburiyetinde hissediyorum. hem ne kadar öfkelendiğimi, beni üzdüğünü anlasın hem burnu sürtsün biraz hem de cidden ne bi mesajını ne aramasını görmek istemiyorum. şuan yine öyle bir durumdayım, dün akşamdan beri engelli. çok kızgın ve kırgınım. engellenen mesajlardan görebiliyorum yazdıklarını, hala büyütüyorsun ne var engelleyecek falan yazmış. nato kafa nato mermer. asla neye üzüldüğümü anlamaya çalışmıyor yıldım artık. böyle yapanlar var mı arada?

1. Ya suslum sinirinizi anlıyorum ama bana bu tarz hareketler biraz cocukca geliyor acikcasi :/ Engellemek yerine yazdigi seyleri gorup gorup cevap vermemeyi deneyebilirsiniz. Hele hararetli kavgalarda böyle olunca çileden çıkıyorum ben.

1 haziran 2020 01:16

2. Bu arada bir sey sormak istiyorum. Diyelim ki engeli attiniz ve hicbir yerden iletişim kurmuyorsunuz. Engeli kaldırdığıniz zaman konusma nasil basliyor? Kaldigi yerden devam mi yoksa bir sey olmamis gibi davranma mi?

1 haziran 2020 01:18

3. süslüm farkındayım çocukca gibi ancak kendime engel olamıyorum yani o kadar öfkeleniyorum ki bir şekilde bir şey yapmam gerekiyor. bir de tabi ki her seferinde engellemiyorum. bazen engellemediğimde sürekli mesaj atıyor, arıyor peşpeşe hem wpdan hem telefondan. ben de o esnada telefonda bir şeylere bakıyorum, yokmuşum gibi reddetmiyorum bitmesini bekliyorum aramanın, o kadar çok arıyor ki ama... konuşulacak illa. hani aramasının sebebi yana yakıla özürler,yalvarmalar için olmuyor elbette. diğer süslüm genelde gece konuşmak için mental olarak daha uygun olduğumu hissettiğimde açıyorum engelini ve zaten direkt görüp yazıyor zaten. ya da engellenen mesajlarda bir mesajını görüyorum mesela beni yumuşatan cinsten bir mesaj, o zaman da açabiliyorum yine çok yumuşamadan konuşmak için. yaşlar 25 bu arada.

1 haziran 2020 01:23

4. Süslü bir soru sorup sonra yorum yapacağım, engellediğin birinin mesajlarını görebiliyor musun o kısmı anlamadım engellenen mesajlardan görüyorum demişsin. Bende yapıyodum eskiden sinirlenince ve adını dahi görmek istemeyince engelliyodum ama arkadaşlarım da o da çok tepki gösterdi bu hareketime bi süre sonra engellemeyi bırakıp telefonu sessize alıp ters çeviriyodum görmemek için sjshsjsjshsjd çok bir farkı olmuyo ama kendi kendine kuduruyodu öyle

1 haziran 2020 01:30

5. süslüm evet görebiliyorsun. telefondan engellesen bile sana mesaj attığında direkt mesaj kutusu yerine engellenen mesajlar kısmına düşüyor mesajlar. yani özellikle oraya girip bakman gerekiyor. onun haricinde wpda öyle bir şey yok zaten. süslüm bazen öyle de yapıyorum. bilgisayardaysam telefonu sessize alıp ters çeviriyorum sonra bakıyorum 78 arama fkdfjkljdf kafayı yicem

1 haziran 2020 01:38

6. Aşırı çocukça. Hatta nasıl desem, biraz düşük zeka belirtisi. Sesini kısıp Telefonu başka odaya bırak, çantana koy ne bileyim.

1 haziran 2020 07:39

7. Sevgilim beni tartıştıktan sonra engellese ben bunu ayrılık sayarım nasıl yapabiliyorsunuz böyle bir şeyi? Gerçekten çok saygısızca ve kırıcı bir şey içim ezildi yazık sevgilinize. Evet o an siz konuşmak istemiyorsunuz ama belli ki adamın sizinle o iletişimi kurmaya ihtiyacı var. Sevgilinizin ihtiyaçlarına da cevap vermelisiniz bu şekilde reddederek çok sağlıksız bir noktaya götürüyorsunuz. Orta yol bulmak ya da adamı dinlemek yerine kaçmak bu. Bazen kendi kendinize kalmak isteyebilirsiniz ama sevgilinizin iletişim ihtiyacını bu şekilde katı bir şekilde reddetmeniz gerçekten çok kırıcı.

1 haziran 2020 09:21

8. Telefonunu kapat daha akıllıca olur

1 haziran 2020 11:10

9. Çok saçma ve çocukça gerçekten. İstediğiniz ulaşamaması ise; uçak moduna alın, mesaj bildirimlerini kapatın, telefonu rahatsız etme moduna alın vs. Dört yıllık ilişkimde hiç böyle bir olay yaşanmadı yaşansa buz gibi soğurum. Çevremdeki yapanlara da asla anlam veremiyorum sağlıklı bir ilişki gibi gelmiyor.

1 haziran 2020 13:48

10. Çocukça gelebilir ama bununla zeka arasında nasıl bir korelasyon kurdunuz ya. Soru sahibi, bir iki kere yapsan tamam ama sürekli yapıyorsan artık karşı taraf da seni ciddiye almayabilir. Sakinleşene kadar erkek arkadaşınızın mesajlarını sessize alın ve başka bir şeyle meşgul olmaya çalışın.

1 haziran 2020 20:34