beğendiğiniz erkek tipi nedir süslüler?

uzun saçlı, baby face, kemikli surat vsvs. ünlülerden de örnek verebilirsiniz. ben daha çok feminen suratlı erkekleri beğeniyorum sanırım. aron piper mesela, çok hoşuma gidiyor çocuk. ezra miller da yine aynı şekilde feminen yüz hatlarına sahip. siz hangi tipleri beğeniyorusunuz?

1. alexander skarsgard <3

26 nisan 2020 22:54

2. ben genelde kumral ya da esmer, sakallı, erkeksi erkek seviyorum ama keko da olmayacak. közcü gibi durmayacak yani. kemikli erkekler hoşuma gidiyor.

pek kemikli değil ama fawad Khan, la casa de papel Prof. gibi erkekler hoş. sıradanlar gerçi ama ben çok mükemmel erkek sevmiyorum, baby face de sevmiyorum. :) hoşlandığım tipler de böyle oluyor, türklere yakın yani.

(link: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQaySuulXdZaL8vwVcn0hRo-glLvyw44sT7GK-_HlGetx5Fy6Pp&usqp=CAU fawad)

26 nisan 2020 22:57

3. alexander bebeğime +1. sarışın soğuk tiplere düşüyorum

26 nisan 2020 22:58

4. joshua jackson aşırı hoşuma gidiyor. yakışıklı ama wow değil, yüzünü sevme isteği uyandırıyor, sarışın ama sapsarı değil. karizmatik de duruyor. tam olarak aradığım tip.

26 nisan 2020 23:07

5. orta boylu, esmer, kaşları belirgin, koyu renk gözlü, koyu saçlı, çok hafif kaslı, zayıf, kemikli yüzlü, dolgun dudaklı, burnu çok kemikli olmayan karakterli erkeğe düşerim ben.

26 nisan 2020 23:11

6. cole sprouse

26 nisan 2020 23:14

7. jason mamoa gibi iri yarı, saçı sakalı karışık testosteron fışkıran tipleri çok itici buluyorum :d

baby face, kirli sakallı tipleri beğeniyorum. sanırım en sevdiğim kombinasyon beyaz ten, kumral saç ve açık kahverengi göz. boy fizik kriterim yok saçlara ve giyime dikkat ediyorum. guilty pleasure olarak dizilerde kötü görünüp aslında öyle olmayan bütün adamları beğeniyorum fkfmdm

26 nisan 2020 23:17

8. Efendi tip erkekleri çok beğeniyorum. Tabii sevdiceğimin o tipte olmasının da payı var ama oturmasını, kalkmasını bilen, kıyafetleri tertemiz kokan, gömleğinde ütü izi olan, sakin, ani tepkiler vermeyen bir tip. eriyoreeeee

26 nisan 2020 23:33

9. nedense dizilerde çok sevdikleri ve değer verdikleri insanlar haricindeki herkese aşşşırı mesafeli ve köpek çeken insanlar bana dehşşşet çekici geliyor. böyle bi rolde oynayan birini gördüğüm anda düşüyorum bkz henry cavill, joel kinnaman, benedict cumberbatch as sherlock...

27 nisan 2020 00:11

10. bkz sam claflin. uzun saç seviyorum (gizlinot: at kuyruğu yapılan saçtan bahsetmiyorum hatta o uzunluktaki saçı çok itici buluyorum) ellerimle karıştırabileceğim, yataktan yeni kalkmış havası olan dağınık saçlara bayılıyorum. beyaz tenli, kumral veya açık kahverengi saçlı erkekler daha çok dikkatimi çekiyor. renkli veya ela gözlü, baby face, hafif kirli sakallı seviyorum genel olarak.

27 nisan 2020 01:19