begüm kabataş diye bir influencer var biliyor musunuz biraz dedikodu yapalım mı? kötü niyetle sormuyorum bu arada?

1. Ay ben bu kızı biliyorum çok tatlı,zeki çalışkan bir kız bence ve sevgilisiyle çok yakışıyorlar.

21 haziran 2022 16:08

2. Merhaba begüm ya da begümün kardeşi sjsjs

21 haziran 2022 16:09

3. Çok zekisin ya aferin anonim 2

21 haziran 2022 16:11

4. 1.anonim kız inanılmaz pozitif ya bence çok güzel bir özellik ama gerçek mi diye düşünüyorum yani çünkü cidden çok olunlu belki böyle olumlu olduğu için her işi yoluna giriyor

21 haziran 2022 16:45

5. bir mimar olmasına rağmen bana göre bir tarzı yok. Şu anki jenerik modayı takip ediyor ve biraz silik. ben de mimarım ve gözlemlerime göre mimarların daha strüktüre ve dikişe önem veren değişik tarzları vardır (özellikle yurt dışında). eğer öyle başka influencerlarda göremeyeceğim bir tarz ve aurası olsaydı takip edebilirdim. yorumlarım hızlı bir göz gezdirme sonrası biraz yüzeysel oldu çünkü kendisini ve karakterini tanımıyorum. eğer bu kişi sizseniz önerimi dikkate alırsınız belki.

21 haziran 2022 16:53

6. Ben bayılıyorum ya jbu kıza aşıeı pozitif çalışkan birisi önerdiği herşeyden mennun kaldım diğer influcerlardan çok farklı bence

Kardeşini de takip ediyorum çok güzel tarifleri var cidden

21 haziran 2022 18:27

7. Ya bana biraz umut vermişti acaba ben de yapabilir miyim influencerlık bu kız bile yapıyorsa diye. Ama sonradan kızın ilk zamanlarını hatırlıyorum utanç verivi oluyor büyüme süreci

21 haziran 2022 18:36