bel çantası kullanıyor musunuz? fotoğraflııı ?

kızlar ben aşırı rahatlığından dolayı bel çantası kullanmayı çok seviyorum. bir tane küçük siyah pull and bear dan aldığım bir bel çantam var ama bir tık küçük geliyor. sizce bu aşağıdakiler nasıl? griyi her şeyle giyebilir miyim sizce? birincisi de bavul gibi geldi. (link: https://www.gargamel.com.tr/urun/eastpak-bundel-into-nylon-black-bel-cantasi-ek016a23 1) (link: https://www.gargamel.com.tr/urun/ek69e-18y-satin-silver 2)

1. 1. Güzel bence ama 2. Rengi hiç sevmedim. Kalitesiz eşofman grisi resmen.

24 ocak 2020 12:00

2. ikincisi pazar malı gibi duruyor ben hiç beğenmedim. Birinciyi de beğenmedim gerçi o da çok pazarcı amca işi ahahhahahahs. Kötü ikisi de süslüm

24 ocak 2020 13:09

3. bana göre sorulması ayıp soruları nasıl bu kadar rahat soruyorsunuz anlamadım. çok merak ediyorsanız eğer aylık kazancım 6 bin. içki sigara vs kullanmıyorum. ailemle yaşıyorum kiradan başka bir giderim yok. o yüzden uzun süre kullanabileceğim bir çantaya 250 tl vermeyi kaldırabilirim.

24 ocak 2020 13:46

4. İkisi de kötü. İsterse 20 bin tl kazancın olsun ne yazik ki zevki parayla alamıyorsun

24 ocak 2020 14:24

5. Öğretmen bir eniştem var. Bilirsiniz klasik göbekli orta boylu enişte tipinde. O çok sever bu çantaları. Tam bir enişte çantası. Lisedeyken de bir felsefe hocam vardı o da aynı tip, bel çantalarıyla meşhurdu. Onun da tarzı. Bel çantasına karşı değilim tam olarak yanlış anlamayın. Sadece bu modeller onu anımsattı.

24 ocak 2020 14:34

6. Bir de ben pahalı bulduğum için demedim. Bir çantaya 250 verebilirim, bence uygun ama daha güzel bir çantaya 250 TL vermek isterdim.

24 ocak 2020 14:36

7. ikisi de korkunç süslü :(

24 ocak 2020 17:24

8. Bence birincisi çok güzel,herschel bel çantalarına da bakabilirsiniz,daha farklı tasarımlar oluyor,ben çok beğeniyorum :)

24 ocak 2020 17:25

9. birincisi çok güzel süslü. ben de bel çantalarını çok seviyorum ve kullanışlı buluyorum. İlk resimdeki çantanın boyu da çok iyi herşeyi sığdırırsın hem de elin kolun boş rahatça gezersin.

24 ocak 2020 17:35

10. bunlar şık gözükmüyor.

24 ocak 2020 21:07