bel inceltmek için korse kullanan veya bilgisi olan?

kızlar belim doğuştan çok kalın. diğer kadınların bel oyuntusunun olduğu yerde benim resmen dümdüz biz kemiğim var. kiloyla da alakası yok zaten zayıf biriyim. hatta kilo verdikçe daha çok göze batıyor gibi hissediyorum. asla dar şeyler giyemiyorum her şeyi 2-3 beden büyük alıyorum. bu korse işi aklıma yattı ama nereden alındığını, nasıl kullanıldığını falan hiç bilmiyorum. sağlıksız olduğunu biliyorum ama zaten çok aşırı bir sonuç istemiyorum, 2-3 cm incelse benim için yeter. daha önce bu amaç için kullanan, nereden aldığını söyleyebilecek olan varsa çok teşekkür ederim

1. Aliexpressten almıştım ben. Waist trainer olarak geçiyor. Türkiyede yamuna korse satıyor ama fiyatı bana çok gelmişti. Ben 18$ gibi bi şeye almıştım ama tabi o zaman dolar 3 liraydı :d ama şimdi de yamunadan daha ucuza geliyor yine de

7 haziran 2018 18:56

2. Ben 3. Anonim. 2. Anonimin dediği gibi göğüs fırlatma olayı bende de oldu :d eğer göğüsleriniz zaten büyükse tavsiye etmem bayaaaa dik tutuyor çünkü

7 haziran 2018 18:57

3. 1. anonim peki kalıcı sonuç verdi mi? sadece günü kurtarmak için olan elastik ince korselerden istemiyorum, belim kalıcı olarak incelsin istiyorum

8 haziran 2018 00:20

4. 2. ve 3. anonim zaten dışarda giymeyi düşünmüyorum, evde uyurken vs giyerim diye düşünmüştüm. göğüsleri kaldırması da benim için artı olur açıkçası. 3. anonim peki düzenli kullandın mı ve kullandıysan sonuç aldın mı?

8 haziran 2018 00:22

5. Düzenli kullanımda selülitten başka bir artısı olmayacaktır süslü, ben pek ihtimal vermiyorum düzelmesine. sadece kıyafetlerinin altına giyersen bir fark hissedebilirsin.

8 haziran 2018 02:43