ben çok kötü bir hata yaptım galiba ve ne yapacağımı bilmiyorum? bana akıl verin nolur?

süslüler aşırı kızacaksınız bana biliyorum ama size bir şey anlatmam gerekiyor, akıl verin bana ne olur. ben 18 yaşındayım ve güzel sanatlar üniversitesine hazırlanıyorum. yetenek sınavına gireceğim bu yıl. bunu özellikle söylememin sebebi ise bunlarla uğraşacağına sınavına odaklan diyecek kişiler için. yetenek sınavına gireceğim ve tyt sınavım var sadece. sınavlarım gayet iyi diyebilirim. çizim de yapıyorum yani bos bos durmamaya çalısıyorum olabildiğince. neyse asıl konuya geliyorum. ben 1 ay önce sosyal medyada benden 4 yaş büyük biriyle tanıştım. bu kişi tahmin edeceğiniz üzere erkek. biz konusa konusa samimi olduk. bazı günler üst üste 5-6 saat kesintisiz konuştuğumuz oldu. özellikle son 1 haftadır ortalama 6 saat konusuyoruz neredeyse. kendime çok benzettiğim yönleri var. cok hosuma gitti bu kişi ama yaşı çok büyük benden ve yaşı büyük olmasa cidden içim daha rahat olurdu ve buraya soru sormazdım fakat içim bu yüzden rahat değil. biz ilk tanıştığımızda ikimiz de aynı şehirde yaşadığımızı öğrendik. ben de o da şok olduk çünkü yaşadığımız şehir cok kalabalık bir şehir değil. ikimiz bunu öğrenince yazın buluşuruz dedik. bugün ise sanırım büyük bir salaklık yaptım ve onunla bir anda kafede buluşmaya karar verdik. 3 saat konuştuk bir şeyler içtik. ailemin hiçbir şekilde haberi yok bir şey söylemedim ama kendimi söylemediğim için çok suçlu ve çok kötü hissediyorum. sadece kız kardeşime anlattım o da kafayı mı yedin sen konuşmayı bırak falan dedi. sakın anneme falan da anlatma seni evden atar dedi. yakın arkadaşıma anlattım o da bir daha sakın buluşma, konuşacaksan konuş ama kesinlikle tekrar buluşma dedi. cidden yaş farkı cok büyük biliyorum ama kafam çok karıştı benim. daha tanışalı 1 ay oldu ve hoşlanıyor muyum, aşık mıyım onu da bilmiyorum. konuşurken çok mutlu oldum bugün. yüz yüze görünce çok daha farklı hissettim. 1 ayda böyle şeyler hissetmem mümkün mü onu da bilmiyorum. hayatımda hiç birinden hoşlanmadım veya aşık da olmadım. mal gibiyim. kafamda kurup mu aşık oldum onu da bilmiyorum. delireceğim herhalde. 1 hafta önce bu kadr farklı hissetmiyordum bile. çok konuşmaya başlayınca iyice mutlu olmaya başladım. son bir haftadır ondan mesaj gelse de konuşsam diyorum. duygusal boşlukta da olabilirim, ama kendimi cidden anlayamadım ben. kız kardeşim dedi ki madem çok iyi biri neden senle konusuyor üstelik kendinden 4 yas küçük biriyle buluşmaya gidiyor, erkeklere nasıl bu kadar hızlı güvenebilirsin sen ya dedi. aslında tam güvendiğimi ben de söyleyemem ama içimden onunla buluşmak geldi ve ben de düşünmeden buluşmaya gittim akılsızlık yapıp. buluşmada kötü bir şey yaşanmadı zaten ama çok mutlu oldum ben. cocuk da gayet mutlu görünüyordu gözüme. bir sürü konudan konuştuk. bilmiyorum ya şu an kafam aşırı karışık benim. yaşı bu kadar büyük olmasaydı bu kadar kafam karışmazdı ama yaşı çok büyük bir sorun. cocuk da yakışıklı bakımlı biri. ikimiz de özel şeylerimizi, dertlerimizi birbirimize anlattık burada da hata yaptım galiba. berbat hissediyorum kendimi. ne yapacağımı asla bilmiyorum. hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. cocuk cidden düzgün biri gibi ama tamamen güvenemiyorum. sonucta tanışalı bir ay oldu ve daha yeni görüştük, o da bugündü. cocuk ağır şeyler yaşamış ve bir dönem ilaç kullanmıs. bunu kız kardeşime anlattığımda o zaman senle sevgili olma amacı daha az bence, belki arkadaş arıyordur diyeceğim ama kendinden 4 yaş küçük biriyle de arkadaş olmazsın dedi. çok uzun oldu ama cevap yazarsanız çok mutlu olurum.

1. Çok uzun ben de sonları kesik kesik okudum ama şunu diyeyim çok yaş farkı var derken 10 yaş falan sandım. 4 yaşmış gayet de normal sen 18 o 22. Yaş da takılacak bir şey yok bence. Takılacağın şey daha farklı olmalı mesela güvenilir mi ağır şeyler yaşamış demişsin bir kız meselesi mi bunları takardım ben

30 mayıs 2023 01:46

2. niye bu kadar abarttınız zerre anlamadım 18-22 yaş normal üniversite öğrencisi yaşları? şimdi üniversiteye gitsen 3. ve 4. sınıftaki çocuklar 22-23 yaşında olacak zaten??? öyle bi ağlamışsın ki cidden 18 yaşında mısın 15 yaşında falan olabilir misin? senden 40 ay önce doğmuş biriyle kafede çay içtin diye anan seni evden atmaz merak etme.

30 mayıs 2023 01:50

3. a1 +sonsuz. Bu yaşında hayatının aşkını bulma ihtimalin gerçekten düşük ve eğer ilişkinizin gidişatı kötü olursa bu psikolojini mentalini de etkileyecek. Ailen de zaten baskıcıymış bunun stresini yaşayacağına Sınavına odaklan hayatını kurtar sonra ne istiyorsan yap dünyada erkek bol. buradaki romantiklere bakıp hayatını karartma Derim ben

30 mayıs 2023 01:56

4. Gerçekten 18 misiniz yasal olarak? Ailenizin tepkisi bu yönde düşündürdü beni. Onun dışında yaştan çok sorunun büyük bir sınava hazırlanırken günde 5-6 saatinizi buna ayırmanız ve kendinizi kaptırmanız olduğunu düşündüm.

30 mayıs 2023 01:57

5. Aşkım muhtemelen duygusal boşluktan dolayı bu kişiye ilgi duyuyorsun. zaten birkaç ay sonra üniversiteye gidecekmişsin bak, her türlü taşınacaksın yaşadığın şehirden. Üniversite vakti geldiğinde o şehirden birini bulmak daha iyi olmaz mı senin için? Hem yaşı hem eğitimi seninkine denk olur o şekilde çok daha mutlu olacağına eminim. 22 yaşında küçük şehirde sıkışıp kalmış, problemli bir geçmişe sahip birindense yeni bir şehirde yeni bir başlangıç yapmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Yolun açık olsun, başarılar <3

30 mayıs 2023 02:00

6. Ağır şeyler yaşamış derken olanları anlatayım. Abisini yakın zamanda kaybetmiş ve o sıralarda sevgilisiyle kötü bir şekildr ayrılmış. Sevgilisiyle önceden de baya bir süre çıkmışlar ama sonra ayrılıp tekrar sevgili olmuslar. Sevgilisi birdenbire engellemis her yerden yazmayı bırakmış. Sonra kızın depresyonda olduğunu öğrenmiş. Bir süre ilaç kullandım çok kötüydüm dedi bana.

30 mayıs 2023 02:01

7. a1 fanusla ne alakası var? ayrıca bu ülkenin yalandan muhafazakar taklidi yapmasına hastayım başörtülü namazında kızların üniversitede gayet sevgilileri oluyor. kaynak: en yakın arkadaşlarımdan biri. analarınız her şeyin farkında. sadece tadınız kaçmasın diye bilmezden geliyorlar. cidden yüzünüzde güller açarak pıt pıt mesajlaşırken ya da neden kurstan geç kaldığınıza dair siksok yalanlar uydururken muhafazakar analarınızın ne yaptığınızı içten içe tahmin etmediğini mi düşünüyosunuz. olaya bak sanki kız duvardan duvara vurularak sevişmiş. alt tarafı çay içmişler.

ss bu kadar rahatsız olduysan konuşmayı kes ama sen uğruna bu kadar üzülecek bir şey yapmamışsın. yeryüzünde hiçbir reşit kadın kendinden 4 yaş büyük bir adamla çay içtiği için bu kadar panik olmamalı.

şaka gibi devlet sana 18 yasinda milletvekili olabilirsin  diyo ama bir yandan da anan çay içtiğini duyar da evden atar diye panik oluyosun sktimin ikiyuzlu ortadogu bok cukuru

30 mayıs 2023 02:01

8. Evet süslüler bu kış 18 yaşına girdim yasal olarak reşit yaştayım. Annem çok sinirli bir insandır ve aramız da bir bozulup bir düzeliyor, ilişkimiz çok karmaşık. o yüzden annemin inanılmaz kızacağını düşünüyorum. Babam cok kızgın agresif biri değil o yüzden onun tepkisi o kadar sert olmaz diye düşündüm.

30 mayıs 2023 02:03

9. Bu arada yaptığın çok kötü bir hata falan değil sakın kendini böyle düşünerek hırpalama. Her insanın konuştuğu kişiler olur bunların kimi doğru kimi yanlış kişilerdir. Zaten bu kişiyi henüz tam olarak tanımamışsın ama ne olursa olsun Kendini tamamen bırakmadığın sürece yaptığın şeyde bir problem yok.

30 mayıs 2023 02:04

10. Ben çocuğu cidden sevdim, fikirleri konuşması muhabbeti çok hoştu bence. Komik biri de. Ama cidden yaşı beni çok düşündürüyor süslüler ya. Arkadaşlarım çok samimi olma dedi zaten. Kız kardeşim inanılmaz sinirlendi anlattığımda, sen 22 yaşında olsan 18 olan biriyle buluşmaya gider miydin, hiç masum bir şey değil dedi. Bu dediği de beni düşündürdü. Siz ne düşünüyorsunuz?

30 mayıs 2023 02:12