benzoxin krem kullanıp yüzü yanan var mı?

henüz 4 gece kullandım ama yüzümde yanma kaşıntı ve acaip bir kızarıklık yaptı çok rahatsız edici bir durum. prospektüste bunların yaygın olduğu söyleniyor ama hafif düzeyde bir kızarıklık değil benimkisi. sizce normal mi? tekrar cildiye randevusu bulamadığım için ne yapacağımı bilemedim

1. Alerjin var demek ki. Kullanmayı bırakmalısın

13 ocak 2024 17:33

2. Süslü cilt bariyerini mahvetmişsin. Aynı ilaç bende de var, yüzümde sivilce olduğu zaman 1 gece kullandığımda bile çok hızlı geçiriyordu. En kısa sürede onarıcı ürünler kullan, 1-2 hafta sonra benzoxin'i uygulamaya başla ve 2-3 günden bir uygula.

13 ocak 2024 17:52

3. ben doktora hiçbir şey söyleyemeden kremi yazıp beni odadan çıkardı yani hassas ciltli olduğumu bile söyleyemedim ve eczanede kremi her gün sürmem gerektiği söylendi. dört günde cildim daha kötü oldu süslüler çok üzgünüm kullanmayı bırakacağım

13 ocak 2024 18:02

4. Adına çok üzüldüm süslüm, acilen onarıcı ürünler kullan, madecassol krem veya cica içeren ürünler kullanmanı öneririm. Maalesef leke veya sivilce şikayetinde hemen cilt tipini sorgulamadan bu tarz ilaçlar yazıyorlar. Düşük yüzdeli asit ürünleri ile leke veya sivilce tedavisine başlamanı öneririm, çünkü eczane ürünleri çoğunlukla ağır oluyor

13 ocak 2024 18:25

5. ben kullandım ama böyle bir sorun yaşamadım benimde cildim hassastır sadece sivilcelerin üstüne sürüyordum tüm yüzüne mi sürdün süslü?

13 ocak 2024 18:38

6. a2 bu kremi bırakıp cildimi onarmaya çalışacağım süslü teşekkürler. paraya kıyıp özel hastaneye gitmek şart oldu. a4 tüm yüzüme sürmem söylendi ben de öyle yaptım. alnım ve burnum dışında yoğun sivilcelerim var zaten.

13 ocak 2024 18:54