bershka para iadesi

merhaba, babam bana bershkadan hediye bir uzun kollu ust almis, icinde degisim fisi yoktu sadece ic kismina fiyatin takildigi ip duruyor, fiyat kismini koparmis yani. ben sikinti yapacaklarini dusunmedigimden baska bir urunle degistirmek icin magazaya gittim, kasada degisim ya da iade fissiz yapamayacaklarini soylediler, yerine sectigim urune bir 30 tl daha odeyecektim oysa baya salakca geldi davranislari. Birde salak salak "biz herkise soruyoruz iade fisi ister misiniz "diye bidi bidi yaptilar. Babama sorsalar asla hayir istemem demez ki. :D Bariz sormamissiniz birde yok yere yalancisiniz falan diyorsun musterine. Ben hic suclamadim da aa oyle mi diyip durumu kabullendikten sonra soyledi bunlari.Gercekten bu tarz seyler yapan calisanlara sinirleniyorum ve markaya gicik kapiyorum. Neyse, yerine almak istedigim seyi cok begendigimden kalmayacagindan korkarak satin aldim yine de. Babamdan fisini alsam magazaya tekrar gidip bu sefer para iadesi alabilir miyim? yoksa para iadesi yapmiyoruz diye zorlarlar mi yine beni biliyor musunuz? Ve gicik kaptigim icin diyelim iade almadilar ben nereye nasil sikayet edebilirim ?her turlu ugrasmaya hazirim.

1. Benim bildiğim hiçbir mağaza fiş/fatura veya değişim fişi olmadan iade veya değişim yapmaz bundan salakça bir durum yok isterseniz değişim yapıp bütün mağazayı satın alın bu değişmez. bunun da birçok mantıklı nedeni var, en basitinden mazeretsiz değişim süre limiti 30 gün oluyor, sizin o ürünü 30 gün içinde satın aldığınızı fişten görebilir ancak. o konuda haklılar ama size yalancı vb. ithamlarda bulunulduysa bu çok yanlış, müşteri her zaman haklıdır, bana kalırsa müşteri hizmetlerini arayıp size yapılan bu muameleyi şikayet edin.

diğer sorunuza gelince de evet, satın alma fişiyle giderseniz 30 günü geçmediği takdirde direkt iadenizi alırsınız ancak etiketin ipi dursun, etiketi tamamen çıkarttığınızda sorun olabiliyor bazen.

9 ocak 2017 13:17

2. Başka mağazalarda değişim ve iade fissiz yaptığım çok oldu, salakça bulma ve ve asıl sinirlenme sebebim, bershka da fissiz bir kere yapmıştım bir sene kadar önce, ama daha çok tavır ve laflar. Babam hediye almış değişim yapmak istiyorum dedim, bana Yapamıyoruz fiş lazım diyorlar, AA öyle mi peki o zaman, ben bunu satın alayım diyorum üzerine gereksiz bir şekilde dediğim gibi konuşuyorlar, resmen kavga çıkarmaya çalışıyorlar sanki.. Ben sıkıntı çıkarmadım, ısrar etmedim, ya da almak zorundasınız Vs demedim.

Ama haklısınız ilk başta yanlış yerde ifade etmisim asıl neyi salakça bulduğumu :)

Yanıtınız için teşekkürler

9 ocak 2017 17:53