betulily de only fans hesabı açmış? aylık vip üyeliği 100 usd miş? odtü mezunu betül'ün tercihi mantıklı mı sizce?

sanırım only fans hesabını en profesyonel kullanan türk kızı betül oldu, abd taşınmış bir ajans ile çalışıyor. insta hesabı bir p*rno yıldızının hesabına dönüşmüş, fotolar çok profosyonel. neyse sözlükte başka bir (link: https://www.suslusozluk.com/soru/instagramdaki-betulily-i-gerçek-hayatta-tanıyan-var-mı soruda) da görmüştüm betül çok donanımlı bir kız eğitimli kendini bir çok açıdan geliştirmiş sağlıklı beslenen spor yapan hoş bir kadın bence spor yapan sağlıklı dünyayı gezen bir kadın olarak gezi vlogu tarzı bir şeyler yapsa yine çok izlenir ve para kazanırdı ama emek ve zaman gerektirirdi herhalde. betül'ün bu iddiaları seçimi nasıl buluyorsunuz?

1. betül'in (link: https://www.instagram.com/reel/CVtCiiMlpGT/ instası)

7 ocak 2022 12:13

2. kendini obje haline getirmenin nesi mantıklı? sen o kadar eğitimine önem ver, yıllarca çalış sonra dijital pezevenklerin sitesine üye olup götüme bakmak 100 dolar diye tezgah aç.

bunun bu kadar normalleştirilmesi kadınlara çok büyük bir zarar veriyor. ileride çoğu psikolojik problemler yaşıyor, insanlıktan çıkıp kendini mal haline getiriyorsun resmen. kazandığı parayı da psikologlara yatırır birkaç yıl sornra.

7 ocak 2022 12:17

3. ne derler bilirsiniz "benim vücudum benim kararım". bize söz düşüyor mu ki?

7 ocak 2022 12:18

4. Size ne? Bize ne?

7 ocak 2022 12:27

5. Sanki butun odtu mezunları hawking zekasına sahip he, ösym sınavlarını çok ciddiye alıyorsunuz galiba

7 ocak 2022 12:41

6. anlamış trde ne olursan ol hak ettiğini kazanamayacağını, onu tatmin edecek şeyleri alamayacağını. akıllı kız aferim. kendi kişiliğine de ters gelmiyorsa sorun yok bence

7 ocak 2022 12:43

7. O değilde biraz aşağılara indim insta profilinde ne kadar shop ne kadar facetune varsa hepsini yapmış oyun karakterine dönmüş adeta. Fotoğraflar ve o sarı kıvırcık peruk felakkett kötü

7 ocak 2022 21:50

8. A8 evet facetune ile yüzünü başka birine çeviriyor resmen. Güzel cirkin olmakla da ilgili bir şey değil bu shopsuz fotolarında da yüzü gayet hoş. İlginç bir şey kendine yabancılaşmak mi istiyor nedir anlamadım.

7 ocak 2022 22:42

9. Ya ben bu kadın trans diye duymuştum dogrulugunu bilmiyorum

8 ocak 2022 00:42

10. Kizi ilk defa goruyorum. Tek soyleyecegim su. Bu vucuda sahip olan birisi sergilemesin de napsin. Mantikli bence.

8 ocak 2022 05:39