1. ben gittim. anlatsam roman olur orda yaşadıklarım. öncelikle anlaşabilmek çok zor. çünkü ne kadar hatalı olsalar da sizi salak yerine koyup sürekli hatalarını normalleştiriyorlar. cihazları orijinal evet ama açıkçası ben 20 seanstan fazla gitmeme rağmen bitmedi. başlarken kesinlikle bitecek 8 seansta her ciltte tüyde buz lazer iş görüyor %75 taahhüt ediyoruz dediler. bu ne diye sorunca da ''e bu kadar oluyor zaten'' diyip farklı yöntemlere ve yeni paketlere yönlendiriyorlar. sürekli bi kaos var. personeli bu işin nasıl yapılacağını ve nasıl organize edileceğini hiç bilmiyor. randevular karışıyor. sahibi iyi gibi ama işte ne yapsın çalışanları kötü.
eğer zamanınız ve paranız bolsa, seansa gittiğinizde randevunuz olmasına rağmen 45 dk falan beklemeyi göze alırım diyorsanız, her seansınıza başka güzellik uzmanınız girmesini problem etmezseniz (belirttiğiniz halde) neden böyle yapıyorsunuz dediğinizde danışmadaki sarışın hanımın size bağırıp çağırmasını hazmedecekseniz gidin yani azalır tüyleriniz ama bitmez. beylikdüzü civarında başka buz lazer kullanan yok diye gitmiştim açıkçası ama bir şey farketmedi. şimdi istanbuldan taşındım ben de izmirdeki önerilere açığım