bi erkek sizce 40 yaşına kadar hiç evlenmemişse bu onun sorunlu olduğu anlamına mı gelir?

tipi, işi, gücü yerinde. bu tipte bir insanı kimse boş bırakmaz hemen kafalarlar diye düşünüyorum. aksi halde bir sorunu vardır. haksiz mıyım? kadınlar bitip erkekleri hemen kapmazlar mı?

1. 40 yaşında ne erkek ne de kadın sorunludur diyemem ne alaka yani evlenmek kolay bir şey değil sonuçta, sevgililik değil ki bu amaan olmazsa ayrılırım deyip yola çıkılmıyor.

2. Mumkun tabi ama adamin evlilige yanasmiyor olmasi da bir secenek

12 nisan 2022 13:48

3. Şimdi bir sürüsu gelip hayiiir tabi kiii diyecek de burasi turkiye. Evet sorunlu diye bakarim ben

12 nisan 2022 13:48

4. Ben sorunlu diye bakmam ama fuckboy olmuş zamanında çok kadın hiç kadındır kehanetine tutulmuş diye bakarım.

12 nisan 2022 13:50

5. insanların evlenmemesi sorunlu olduklarını falan gostermez su koylu kafalardan cıkın ya yuz yıl oncesinde kalmissiniz

12 nisan 2022 13:50

6. Hic evlenmese sorunlu, evlenip bosansa vay niye bosandi kesin sorunlu. Yani insanlari tanimaya calismadan boyle etiketleyemezsiniz. Bence bu kadar onyargili olmak da sorunlu bir davranis.

12 nisan 2022 13:53

7. Süslü seni dünden hatırladım, bırak bu adamı fayda gelmez

12 nisan 2022 13:53

8. Süslücüm tanı bu adamı ve kendin karar ver. Biz tanımıyoruz sırf hiç evlenmemiş diye sorumludur diye etiketlememiz doğru olmaz.

Ama sorunlu da olabilir tabi bir ihtimal, anne faktörü etkili olabilir, çok seçici çabuk soğuyan iliski yürüyemeyen biri olabilir, olabilir yani bir çok nedeni olabilir evlenmediği için ama belki de hiçbiri.. ama sen tanı bir öyle karar ver.

12 nisan 2022 14:08

9. Bu vakte kadar evlenmeyi tercih etmemistir? Bende 29 yaşındayım son 4 senedir karsima ne insanlar çıktı herkesin salak misin neden hayir dedin dediği insanlar. Hic evlenmeyi hatta ilişki kurmayı bile düşünmedim çünkü başka onceliklerim vardı. Acikcasi kimseye de bitmedim:)) hersey tip iş güç degil. Bazen frekansin da tutmuyor. Benim bunlar dışında cok ailevi problemlerim vardı mesela o durumdayken biriyle evlenmek aklımın ucundan bile geçmezdi.

12 nisan 2022 15:02

10. Yani bekar olmak istenmeyen ya da kusuru olan birisi olmak demek değil. Herkesin hayat yolu farklı.

12 nisan 2022 15:03