bi süredir erkek arkadaşım var fakat ben hiç öpüşmedim vs çok gerilip utanıyorum önerileriniz var mı?

1. kaç yaşındasın süslü?

12 mart 2019 17:12

2. 21 yaşındayım biliyor zaten ilk yakınlaştığım insanın o olduğunu ama ben bi ne yapacağını bilememe ile çok geriliyorum

12 mart 2019 17:18

3. hiçbir şekilde temas kurmadan, öpüşmeden “sevgili” olmanız bana garip geldi. tabii ki ilişki cinsellikten ibaret değildir fakat sağlıklı bir ilişki olabilmesi için cinsellik şarttır. hadi sen tecrübesiz olduğun için çekiniyorsun da o neden bu konuda bir adım atmıyor? belki senin ters tepki vereceğini düşündüğü için geri planda duruyor. ne zamandır bu şekilde birliktesiniz bilmiyorum fakat böyle giderse ilişkinin sağlıksızlaşacağını düşünüyorum. bence bu konuda sen bir adım atmalısın. birkaç saniye onun dudaklarında durup, öpüp geri çekilebilirsin. o zaten devamını getirir.

12 mart 2019 17:36

4. Zaten ilişkimiz çok yeni yaklaşık 1 aydır birlikteyiz birlikte uyuyoruz tensel temasımız var o kendisi hep adım atıyor zaten ama ben öpüşmeye geldi mi dudağını öpüp başımı falan çeviriyorum birden nasıl devam ettireceğimi bilmediğimden yapamıyorum bir şey ben de farkındayım bu şekilde devam etmeyeceğinin o yüzden adım atmak istiyorum ama nasıl yapsam bilemiyorum

12 mart 2019 17:45

5. dudaklarını öpüp hemen arkanı dönme o halde süslü. biraz daha yakın temasta kal. dudaklarını dudaklarında daha uzun süre tut. alt dudağını öp, üst dudağını öp vs. devamı gelecektir.

12 mart 2019 17:47

6. Bugün deneyeyim o zaman bir yandan kendiliğinden gelişir zaten insanın doğasında olan bir şey diyorum ama çekiniyorum da dikkat etmem gereken bir şeyler var mı peki?

12 mart 2019 17:48

7. bence de artık harekete geç. dikkat etmen gereken pek de bir şey yok. öpüşmek teknik olarak basit bir eylem zaten. öpüşürken put gibi durmamaya dikkat edebilirsin. ellerini kullan. onun saçına dokun, yüzünü okşa, kollarını okşa vs.

12 mart 2019 17:53

8. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için

12 mart 2019 18:01

9. Çok fazla düşünme,kendini olaya bırak o seni yönlendirir zaten.heyecan iyidir kardeşim :)

12 mart 2019 20:06

10. Çok komik ve çocukça muhtemelen ama bu yaşa kadar beklemiş olmanın getirdiği gerginlikten mi ne elime yüzüme bulaştıracağım diye çok korkuyorum

12 mart 2019 20:08