biberiye suyundan beyazlayan saçlar eski haline döner mi?

sadece kaküllere sıkıyorum ve oralar beyazlamış baya :(( bu tecrübeyi yaşamış olan baya insan varmış bu saclar eski rengine döner mi

1. Biberiye suyu bize fake mi attı ya ben de yeni almıştım hiç kullanmayayım o zaman:(

3 mart 01:25

2. Biberiye mi yoksa aldiginiz markanin icindeki koruyucu ürünler mi beyazlatiyor? Keşke marka da verseniz saçları beyazlayanlar?

3 mart 01:46

3. Ben yıllardır kullanıyorum, yani popüler olmamışken de kullanıyordum. Beyazlatma falan yapmadı hiç hem de. Üstelik bizim ailede genetik olarak saçlar kaşlar varsa sakallar çok erken beyazlıyor ama normal neyse öyle kaldı, çok faydasını gördüm görüyorum da. Dönemsel olarak kür şeklinde de kullandığım oldu, günlük rutinde de kullanıyorum. Beyazlatma falan hiç olmadı

3 mart 01:49

4. Bela ettiler bunu başımıza ya. Ben de aktardan aldığımı demledim yaptım beyazlattı yani özellikle sıktığım birkaç bölge vardı oralar beyazladı allahtan dört beş kez anca kullandım üşengeçlikten.

3 mart 02:06

5. Belki de bu beyazlamanın üst üste yapılan uygulamalarla ilgisi vardır, bir arada da urban care in toniği çok modaydı sonra aynı şekilde o da beyazlatıyor furyası çıktı, o tonik biberiyeli falan da değil üstelik

3 mart 02:35

6. Bence beyazlamanın saç uzamasıyla alakası var. Hızlı uzatan veya saç çıkaran şeyler beyazlatıyor sanki. Doğal uzama döngüsünü etkileyecek şeyler yapmamak lazım. Benim de urban careden aşırı beyazladı saçlarım maalesef.

3 mart 03:01

7. Misbahce biberiye suyu, kendim evde yaptığım suda da böyle oldu

3 mart 09:30

8. sacin dogal dengesine mudahale eden, hizli uzatan urunler pigmenti olduruyor. benim de saclarim beyazlari biberiyeden sonra. hem de her gun uygulamiyordum 3 gunde 1 dustan sonra sadece :(

3 mart 10:27

9. bazıları beyazladı dedikten sonra kahverengileşti diyor. beyazladı deyince beyaz teller çıkıyor anlamıştım. hangisi oluyor yazabilir misiniz?

3 mart 11:06

10. laaaaaaan benim beyazlarım arttı biberiyeden mi oldu şindi bu anaaaaa ben şok

3 mart 16:31