bihterdeki seks sahneleri nasıl çekildi süslüler?

çekilen sahneler üzerinde oynama mi yapildi yoksa oyuncular gerçekten çıplaklar miydi? soruyu genişletirsek dizi ve filmlerdeki seks sahneleri nasil çekiliyor?

1. Twitter'da biri anlatmıştı ya herkes çıkıyor, dört kişi falan kalıyor set ekibinden işte kadınlara genelde ten rengi çamaşır, erkekte ön taraf gözükmediği için popoyu dert etmiyorlar ama böyle ipli penisi kapatacak bir şey giydiriyorlarmış. Öyle çekiyorlar

25 kasım 2023 13:19

2. Aşkı memnu da sevisme sahnesi mi var ben hic görmedim?

25 kasım 2023 13:43

3. a3 askı memnu nereden cıktı simdi knk

25 kasım 2023 13:46

4. A3 sana Bi spoiler vereyim mi? Finalde Bihter intihar ediyor :(

25 kasım 2023 13:57

5. A2 cahal mısın? Gerçekten sevişiyorlar aynen porno film çekiliyor orada, sonra da film diye yayınlıyorlar aynen kanka.

Ten rengi don falan gitmiyorlar arkadaşlar, vagina patch diye yapıştırıcı ile tutturulan silikon bir parça ile kapatılıyor vulva, ama baya rahatsızlık verici, terletici ve sürekli düzeltilmesi gereken bir şey olduğu söyleniyor. Girls dizisindeki kadın birinci sezondan sonra giymeyi bıraktığını söylemişti bir yerde mesela, umurunda değilse demek ki shdkcjskdskl

Erkeklerde de aynı şekilde deri gibi oturan, ten rengi bir 'kese' içerisine takım taklavat sokuşturuluyor. Yine terletici ve rahatsız olduğu söylense de yerinde durması için yapıştırıcı falan gereken Kadınlarınkinden daha rahat olduğu kesin.

25 kasım 2023 14:01

6. Neslihan atagülün banyo sahnesi vardı bir filmde çıplak gibi görünüyor ama kamera arkasını da göstermişlerdi straplez ten rengi şortlu bi korse benzeri şey giymişti. Yüzücü mayosu gibi sımsıkı sarmış vücudu. Bence ona benzer şeyler giyiyorlar

25 kasım 2023 15:30

7. Ben de erkek oyuncular ereksiyon oluyor mıudur diye düşünüyorum. Rezillik ya asdfgg

25 kasım 2023 15:32

8. a7 şap kullanılıyor diyen var.

25 kasım 2023 16:15

9. Hangi film o a2

25 kasım 2023 17:26

10. Erekte oluyorlardır ya ama niye rezillik olsun. Haha olamamak daha rezil aslında

25 kasım 2023 17:47