bikini bölgesi nasıl jiletlenir?

süslüler ağdaya gidiyordum ama alerji oluyorum, jilet kullanırken de aynı şekilde tahriş ediyorum cildimi :/ kılların çıkış yönünün tersine almamak gerekiyor sanırım ama geri kalan her yerimi öyle alıyorum normalde?? biraz fazla detay olabilir ama orayı nasıl komple güzelce alabileceğimi açıklar mısınız ahgsdhgadfh (bebek yağı kullanacağım sanırım tıraşlarken siz de önerir misiniz?)

1. ay jiletlemek de doğru bir tabir olmadı sanırım faça atar gibi ajsghafdsa tıraş etmekten bahsediyorum anladınız siz kb

5 şubat 2022 12:52

2. Bebek yağı sürme süslü oraya intim jel ve su dışında bişey sürülmesi doğru değil, kılların çıkış yönünün tersine doğru al ve şu an fiyatlar uçmuş da olsa venüs marka jilet kullan 5 bıçaklı olanlar bebek poposu gibi yapıyo orayı

5 şubat 2022 13:11

3. Süslü ben yıllardır jilet kullanıyorum ve deneye yanıla süreci mükemmelleştirdim.

Baba yağı falan sürmüyorum, duş jeli veya intim jelle iyice köpürtüyorum.

(bkz: isana pace 6 lady tıraş bıçağı) ben bunu kullanıyorum, tam adı bu değilse de rossmannın 6 bıçaklısı işte. Sapını sanırım 6 yıl önce aldım taş gibi hala. Başlıkları da 4'lü satılıyor. Pahalı bence ama başlığı 2 ayda bir falan değiştiriyorum (bacak ve koltuk altına da jilet kullanıyorum)

İyice köpürttükten sonra kılların çıkış yönüne doğru yani aşağıya doğru yapıyoruz, sonra durulanıp tekrar köpürtüp bu defa tersine yani aşağıdan yukarı ama çapraz yapacağız. Yani direkt tam dik yukarı yaparsan canın acır o yüzden sanki çapraz yukarı gibi yapacaksın. Gerçekten pürüzsüz oluyor.

Çıkınca dünyanın en güzel icadı (bkz: sudocrem) sürüyorum, özellikle bacakla birleşen yerde külodun kenarlarının geldiği yere.

Bir gün sonrada itibaren duş alırken tanecikli peeling kullanabilirsin (vulvanın iç kısımlarına gelmeden, bikini bölgesine)

2. günden itibaren kıllar uzarken kaşınacak, onda yapacak bir şey yok. Onun için kenarları düz kaşındırmayan pamuklu külot en iyisi.

5 şubat 2022 13:36

4. ay çok teşekkürler süslümm <3<3