bikini bölgesine lazer yaptıranlar?

kaç seans gittiniz, kıllarınız ne durumda?? buradan gelen bilgilere göre başlayacağım ben de :)

1. Ben 8 seans tum vucut yaptirdim her yer bitti bikini bolgem gram azalmadi sadece inceldi simdi 8 seans daha aldim alex lazer benimki bu arada

3 eylül 2021 20:33

2. Ben 3.seansıma geçen hafta girdim.

İlk seans sonrası çok fazla dökülme oldu, inanamadım. Afedersiniz ama alt tarafım orman gibiydi benim, çok gür ve geniş bir alana yayılmıştı.

İkinci seanstan sonra ise kılların aynı yerlerinden çıktılar ama çok çok cılız ve ince tüyler şeklinde. üstleri ise seyrelmişti iyice. Ben dökülmeyi izlemek ve nasıl uzadığını görmek için seanslar arasında jilet yapmadım. Zaten seanstan 4 hafta önceye kadar jilet yapmamanızı istiyor. 3. Seansa giderken dediğim gibi yumuşak tüyler şeklindeydi. Şuan 1 hafta oldu sadece diplerden görünüyor muhtemelen yine başları çıktığında dökülerek çıkacaklar. O baya götürüyor sizi. Kusura bakmayın olabildiğince açık yazmaya çalıştım. Ben de alex lazer (cihazın adı lutronic clarity) yaptırıyorum, duruma göre soprano ice platinum’a geçeceğiz.

3 eylül 2021 21:23

3. yok süslü ne kusuru çok teşekkür ederm :) açıkçası beni düşündüren alt kısımlardı. peki kusura bakmazsanız ten rengi, kıl renginizi de sorabilir miyim ? benim genital bölgemde biraz kararma var açıkçası lazerin etkisini bozar diye korkuyorum

3 eylül 2021 21:25

4. çok teşekkürler a1 :)

3 eylül 2021 21:25

5. süslü, açık tenliyim ve kıllarım da siyahtır. Genital bölgemdeki kararma herkes kadardır, tabi ki hiç yok değil, ama az bi düzeyde. Koltukaltımda yoktu kararma. Açıldığına dair yorumları ben de okudum umarım faydalı olur.

3 eylül 2021 21:40

6. Benim ten rengim beyaz, tabi vajina kısmı (doğru ifade mi bilmiyorum) daha koyu, kıllar da oldukça sık ve baya koyu kahveydi. 4+4 e gittim ve şu an oldukça ince ve seyrek çıkıyor. yalnıııız, maalesef ki vajinanın iç kısımlarında çıkmayan yerlerde tüy çıkmaya başladı ince ince, eldivenle hallediyorum onları

3 eylül 2021 22:07

7. teşekkür ederim süslüler, ben de beyaz tenliyim kıllarım simmmsiyah ama alt taraflarda dudaklarda kararmadan dolayı biraz tereddüte düştüm :) yani seyrelmesi bile bi nimet benim için o kadar sertler ki çünkü...

3 eylül 2021 22:18

8. 4+4 derken süslü 4 normal 4 kontrol seansı mı

3 eylül 2021 22:19

9. Evet süslü o şekilde

3 eylül 2021 22:35

10. Ss izninle kaynak yapsam acı durumh nasıl?

3 eylül 2021 22:49