bildiğiniz türk, şişman influencerlar????? ya da gerçekten şişman süslüler bakabilir mi lütfen xkckxksla?

süslüler elime biraz para geçti ve gerçekten hiç kıyafetim yok. (pandemide hepsini pijama ve ev kıyafeti yaptım maalesef) 2 tane mom jean ve bi tane kazağım var. şimdi dışarı çıkıcak kadar üzerime bir şeyler almak istiyorum. ama düzgün bi şeyler bulamadım. bildiğiniz link veren şişman influencerlar varsa aşağı bırakır mısınız lütfenn.. ya da kendinize aldığınız güzel kıyafetler varsa onları da atabilirsiniz. boyum 1.63 kilom 78 ama vücudum toplu duruyor. en azından üst tarafım.

1. Gerçek şişmanlık ne süslü? Merak ettim, eğer beni şişman bulmadıysanız çok sevindim şu an dkfkfllhşhhş

5 nisan 2021 20:05

2. ilgin ozdogan buyuk beden linki hazirliyor hep. bence bakabilirsiniz.

5 nisan 2021 20:25

3. asko parayi bi kenara sakla 3 ay siki diyetle efsane kilo verip yazlik bir suru sey al. ben de sismanim diyet surecindeyim oyle yap bak valla

5 nisan 2021 20:42

4. elif hazal tan

5 nisan 2021 20:42

5. ya cevapları yeni okudumm bu arada obezlikle sismanligi karıştırıyorsunuz. ben de 170e 77 kikoyum dumduz sismanim obez sayilmiyoruz ama fazla kiloluyuz. sizin söylediğiniz insanlarsa obez yani hastalar ins anlatabilmisimdir.

5 nisan 2021 20:45

6. Süslüm kilo vermeyi düşünmüyorum, 3 yıldır bazen -3 bazen +3 olup duruyorum. Bence böyle çok iyiyim. Bence de obez değilim, yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum hareket ediyorum. Sağlıklıyım yani. Öneri yazan herkese teşekkürler 💕

5 nisan 2021 21:07

7. Niye kimse damla Altun yazmamış en bilinen o var

5 nisan 2021 21:34

8. Süslü seni kırmak istemem ama kilolusun

5 nisan 2021 21:53

9. wow kiloluymuşum.. kırmadın süslü ama sence de bunun farkında değil miyim?

5 nisan 2021 23:05

10. melis deniz trendyol linkleri için denediklerinde hep small giyiyorum, 38-40 giyiyorum diyor, diyette de sanki. şişman diyebilir miyiz emin değilim.

6 nisan 2021 01:43