bilge çavuş ne yaptı da sürekli böyle başarı, çekim yasası zart zurt paylasimi yapıyor?

susluler ben kendisini çok takip etmiyorum. yeni radarıma girdi. bi baktım kim neymiş diye? sanırım çok güzel bir okul bitirmiş abdde ve tayt markasi çıkarmış. evet eğitim konusunda çok başarılı olmuş fakat okul biteli yillar olmuş ve okul sonuçta yaptığımız meslek, kariyer için bir araç, amac değil diye düşünüyorum. ama branşıyla ilgili bir karıyerı de yok sanirim . tayt markası çıkarmanın da atla deve olduğunu düşünmüyorum. 50 iqlu amerikan influencerlar da çıkarıyor. ama instasi sürekli başarı, işe alim,enerji, kendine yer buluyor inan postlarıyla dolu. ama kendisi ne yapmış da bunları söylüyor anlamadım?

1. sadece iyi bir okul bitirdi. sonrasında hiçbir şey yapamadı. şimdi her düz insan gibi ne popülerse onun üzerinden takipçi kasmaya çalışıyor. içerik üreticisi ama özgün içerik bile üretemiyor.

22 ekim 2022 00:37

2. Baya büyük bir ruh hastası üstelik saklayamiıyor da.

22 ekim 2022 01:41

3. cringe. 3 kelimesinden 4 ü harvarddı eskiden hala öyle mi bilmiyorum. bu kadar bokunu çıkartmadan önce baya takdir etmiştim başta gururlanmıştım. sonra baktım başka bir olayı yok yani sadece harvardın ekmeğini yemek ve göze sokmak için okumuş diye yorumladım.

22 ekim 2022 02:15

4. bu biraz inançla alakalı sanırım süslüm. ben çekim yasasına vs çok inandığım için paylaşımları hoşumaa gidiyor, özellikle sizin dediğiniz gibi hiçbir şey yapmadıysa çekim yasasını çok güzel çalıştırmış ve hayatına bunları çekmiş. bunun dışında harvardda okumak bence övünülecek bir şey, senelerce kurumsalda çalışıp inandığı girişim uğruna biriktirdiği bütün parayı o işe yatırıp yükselmek de... olay biraz nereden baktığınıza bağlı. bunlar size emek ve başarı olarak gelmiyorsa buyrun siz de yapın sizden alalım. zira ürünleri inanılmaz kaliteli bence eşdeğeri yok türkiyede.

22 ekim 2022 09:33

5. Ben tayt markasını çıkarmayı bu kadar "başarı, çekim yasası vs" cigirtkanligina değer görmüyorum. Ozellikle yurtdisinda yasayan kisiler için tayt markası çıkarmak aşırı basit bir iş. Ki kendisi de bunu tr'de yürütmüyor. Evet iyi bir okul kazanmış da e yani sonuç? .

22 ekim 2022 10:47

6. e okul kazanmış nolmuş dediğiniz okul da harvard yani. üniversiteye kariyer için araç, sonuçta yaptığımız meslek filan demek aşırı vizyonsuzca ya

22 ekim 2022 19:24

7. Anonim8 ne alaka. Sen harvard da eğitim de alsan o eğitimi pratik bir şeye donusturemiyorsan ne r ise yarar

22 ekim 2022 22:06

8. boun & harvard bitirmiş olmasını ben de çok takdir etmiştim, aşırı imrendim fakat harvarda layık bir kariyer mi yarattı allah aşkına? tayt markası ne? bir canan dağdeviren'e bakın bir bu kadına. bursla harvard kazanmak tabiki kolay değil ama harvard mezununa yakışır bir kariyeri ya da duruşu olmadı, zıttırı üni işletme mezunuyla aynı seviyede takılıyor, kendi seçimi.

23 ekim 2022 00:21

9. Ben bunları başardım dediği şeylerden Dubai ile alakalı olanlarından bahsedersek, Eşi Dubai'de çalışan ev hanımlarının hemen hepsi yaptığı şeyleri yapabiliyor. Çok basit ve sıradan şeylerdi. Dubai'de tutunamadılar döndüler zaten. Eşinin istanbul'da da iyi bir işi var gibi duruyor, ev hanımı influcer yani. Harvard mezunu diyince bir şeyler bekliyorsun ama boş.

23 ekim 2022 00:22

10. Bana samimiyetsiz geliyor bu kız ya. Eşi kim bu arada süslüler biraz stalklayayım swh

23 ekim 2022 10:16