bilkent işletme mi tercih ederdiniz galatasaray işletme mi?

sb

1. fransızcayı halledebileceğinize inanıyorsanız galatasaray, okul bitmeden bir de ispanyolca öğrenirseniz baya iş yaparsınız

21 ocak 2021 18:45

2. Benim bildiklerim (isletme mezunu arkadas ve tanidiklar):

Ankarada isletme iktisat mezunlari en cok parayi ya kpss ile memurlukta kazaniyor (torpil) ya da savunma sanayii/ Telekom/ enerji sirketlerinde (iyi okul+ torpil). Esas piyasa istanbulda. Bunlar en duz secenekler. Akademisyenlik, yurt disi, kendi isin, girisimcilik falan dusunmeden mezun oldum dumduz isimi yapacagim secenekleri. Ogrenciyken gidin istanbula yerlesin ufaktan cevre yapin, staj ayarlayin. Muhendislik olsa (ee-ce-ie) bilkent derdim ama.

21 ocak 2021 18:47

3. galatasaray her türlü alır bu versusu en uyduruk bölümüyle bile kaliteli bir okul çünkü.

21 ocak 2021 18:54

4. piyasada bilkent mezunu sayısı daha fazla ama avrupaya giderim diyorsan galatasaray.

21 ocak 2021 19:01

5. Bilkentliyim, ben soruyu okur okumaz galatasaray diye düşündüm ancak sonra 2018 türkiye birincisi sınıf arkadaşımın işletme okuduğu geldi. Cevabımı bilkent olarak değiştirmiyorum ya da galatasaray da demiyorum, bilgim yok sadece bildiklerimş yazıyorum. Ayrıca refet gürkaynak gibi değerli isimler barındırıyor. Çok az bilgim var bu konuda, eminim ki galatasary üniversitesinin de kadrosu çok iyidir. Bence iki üniversitenin de işletme öğrencileriyle konuşmalısınız. Galatasaray daha prestijlidir gibi geliyor.

21 ocak 2021 19:40

6. 2018 türkiye birincisi arkadaşı ilk senemden tanıyorum, bilkent işletme okuyor.

21 ocak 2021 19:40