bir şey merak ettim bu pandora bileklikleri neden seviyorsunuz çok pahalı geldi bana charm diye uçları falan varmış neden amaç ne?

tamamen meraktan soruyorum art niyet aramayın. mesela kaç yaşınızdasınız kullananlar veya beğenenler? acaba bende mi bir terslik var çok merak ettim.

1. pandorayı bir tek cansu akın ve reklamcı tayfa seviyor.

6 kasım 2018 15:35

2. 25 yaşındayım. Zevk meselesi yani. Taktığımız diğer takıların amacı neyse bunun da amacı o. Estetik olarak gözüme ve ruhuma hitap ediyor. Diğer takılardan  farklı bir duruşu var, zarif  ve kişiselleştirebilme fikri çok güzel.

6 kasım 2018 15:37

3. 33 yaşındayım, bu bileklikleri kullanan ne bir arkadaşım ne de bir tanıdığım var. Konsepti güzel ancak tasarımı açısından bana göre oldukça zayıf ve zarafetten uzak.

6 kasım 2018 15:55

4. 25 yaşındayım 22 yaşından beri sahibim. yaşla ilgisi olduğunu sanmıyorum. amacı belli aslında sayfasına bakarsanız insanlar anı biriktirme amacı güdüyor. diğer takılar gibi amacı var. genelde çevremden de olumlu geri dönüşler aldım. zevk meselesi tabii ki

6 kasım 2018 15:57

5. gözüme çok kaba geliyor. zevk meselesi. parayla ilgisi yok.

6 kasım 2018 16:01

6. anladim arkadaşlar teşekkür ediyorum

6 kasım 2018 16:02

7. ben de beğenmiyorum onun yerine altın şans bileklerini tercih ederim. Ama zevk meselesi süslüm terslikle bir ilgisi yok.

6 kasım 2018 16:14

8. Bugün gördüm birisi yazmış 499 liraya aldım diye şok oldum hakikaten fiyatlar ne öyle. Altın alırım mis gibi, ne özelliği var anlamadım da, yaş 32 belki benim yaşıma hitap etmiyordur, zevk meselesi.

6 kasım 2018 16:38

9. Altın da alıyorum o paraya alabilirim ama zevk meselesi ya kimse çok hoşuna giden bişeye bütçe ayırmıyor mu anlamıyorum ki?? Bana da Zara’nın saçma sapan ürünlerine o paraları vermek, bir allığa 250 lira bayılmak saçma geliyor. Bütçe ayırabildiği ölçüde isteyen istediğini alır.

6 kasım 2018 16:49

10. ya şu zihniyet bana çok saçma geliyor, o paraya altın alırım. alabilirsiniz ama cümledeki amaç ne mesela ileride bozdurucam diye mi ? ikisi de aksesuar amaçlı alınıyor yatırım amaçlı değil. pandora ben de severim alakasız olacak ama luzdemia kolyelere dayanamıyorum

6 kasım 2018 17:46