bir erkegin cok guzel bir kadinla sirf aurasi etkilemedi, frekanslar dusuktu diye sevgili olmadigini duydunuz/ gordunuz mu hic?

ben buna hic inanmiyorum, guzel kadinin elde edemedigi erkek yoktur gibi geliyor.

1. gördüm. 8/10luk kızı bırakıp bildiğin 5/10lukla sevgili oldu. sen inanmamaya devam et.

11 aralık 2024 22:30

2. Yaşın 12 ise normal

11 aralık 2024 22:33

3. Çoook. Eski bi kız arkadaşım vardı kızın hiçbir kusuru yoktu. Gerçekten yoktu. Fizik on numara yüz güzelliği harika kariyer falan filan. Sevgilisi ondan onlarca kat düşük kızla aldatıp evlendi.

11 aralık 2024 22:39

4. A5 erkek incel misin? Erkek elde edilecek veya elde tutulacak kadar degerli bir varlik degil. Odul olan benim. 65 bile olsan secen kadindir.

11 aralık 2024 23:31

5. incelin anlamini ogrenip gel twitter moronu. iyi ezber yapamamissin

12 aralık 2024 01:46

6. Yani birini beğenmek, güzelliğinden etkilenmek, takılmak çok ayrı onunla sevgili olup birlikte vakit geçirmek, bir hayat paylaşmak çok ayrı. Sevgili olacağın kişiyle asgari ortak paydada buluşman gerekir ki ilişki yürüsün. Sizin bu mantığınızla kimsenin fuckbuddy falan olmaması lazım kimseyle, her erkeğin her güzel bulduğu kişiyle ilişki içinde olması lazım yani.

12 aralık 2024 10:19

7. Offf ben ödülüm falan diye kendini mal yerine koyan birinin sorusuymuş. Abi insansın, karşındaki de bir insan. Karşılıklı uyuşuyorsan ilişki yaşarsın. Eşit birer birey olarak eşit sorumluluklar paylaşırsın. Dünyada kaç milyar insan var, ödül falan değilsin, herhangi bir insansın.

12 aralık 2024 10:20

8. boşuna laf anlatıyorsunuz çünkü kendisi ne dediği hakkında en ufak bir fikri olmayan main character sendromuna yakalanmış kafayı güzellikle yemiş sıradan sığ beyinli bir z kuşağı kızcağızı.

twitter aşkolistan grubunda konuş bunları buraya taşıma canım. sevgiler.

12 aralık 2024 10:27