bir haftalık flörtle sevgili olunur mu yani çok samimiyiz şu an?

bilemedim süslüler hoşlandım her gün de konuşuyoruz ne yapsam sizce daha uzatsam mı

1. Flörtlükten sevgililiğe nasıl geçiliyordu onu bile unuttum. heyecanlandırdı bu soru beni takipteyim.

2 eylül 2021 01:05

2. Ben de bilmiyorum süslü yani beynim durdu

2 eylül 2021 01:08

3. Olma iyice tanımdan ben oldum adamla her şeyi tükettik tepeme çıktı terk etti flflf

2 eylül 2021 01:12

4. Ben 2 yillik flortumle sevgililik icin erken diyorum

2 eylül 2021 01:18

5. An 3 ne yaşandı süslü tam olarak

2 eylül 2021 01:28

6. Oha an 4 jsndnsn

2 eylül 2021 01:28

7. Süslüler arkadaşımın arkadaşıydı yani referans sağlamdı düzgün bir adamdı güya. Onsebeple bir haftada sevgili olduk, 3. Gün seviştik her şey efsane sanıyordum. (Hata) Beni el üstünde tutuyordu. Sanırım love bombing dediğiniz şey. Geçen hafta birden kıskançlık krizine girdi terk etti. Sabahlara kadar ezerek hem de ben sok adam. deli mi değil mi onu tart süslü. terk edilmek koyuyor çok aşık olmasan da.

2 eylül 2021 01:35

8. Bir haftada samimi olan, asiri yukselen tiplerden korkarim. Ya boyle baglanma problemli yapisan tiplerdendir ya da bi cikari vardir. Saglikli oldugunu dusunmuyorum. Zaman sizin, ne gerek var aceleye, evcilik oynamiyorsunuz. Flort kisisiyle zaten her gun konusulur, birbirinizi merak edersiniz vs. Her seyi geldigi anda harcamamak lazim.

2 eylül 2021 01:45

9. An 3 çok değişikmiş cidden benimki de mi öyle yapıyor acaba şu an içime oturdu teşekkürler anlattığınız için

Evet işte an 5 çabuk bağlandık ben de sözde o da yani bilemiyorum ya nasıl oldu böyle başkasıyla da mı böyle olacaktı başkası yazsaydı ona diye düşünüyorum

Cuma günü buluşuyoruz

2 eylül 2021 10:39

10. Gerçek hayatta aynı ortamdaydık ama orada hiç konuşmadık sadece gördük birbirimizi

2 eylül 2021 10:39