bir insani görmezden gelmek psikolojik şiddettir değil mi ?

2 senelik evli olmamıza rağmen eşimin evdeki konumu sadece bir televizyon ,buzdolabı kadar.ben etrafta dört dönüp hiç bir konuda yardım istemeyip üstüme dusen herseyi yaparken o sadece yemeğini yiyip kenara çekiliyor aynı bekarlık zamani gibi aksama kadar futbol maçı izliyor.sabah güzel davransın istiyorum uyku arasında beni boğma oluyor öğlen yanina gidip iki cift guzel soz duymaya çalışıyorum diyorum surekli işi ile ilgileniyor aksam gidiyorum bütün gün yoruldum diyor .cani istediğinde alacağı herseyi alip sonra kenara çekiliyor yani aynı tek yaşayan bir insan gibi yaşıyor sanki yokmuşum gibi evin içinde. bu sebepten cok boşanmak istedim cok üzüldüm 1 ay kendini düzeltip ilgi alakayı verip 1 ay sonra aynı haline döndü .bu kadar dil dökülen bir insan değişmiyorsa ömür boyu sürdürmeye gerek varmidır sizce?

1. evinizde yemekhane mi var, nerden yemek yiyor?

1 mayıs 2021 21:31

2. Birbirinize destek olmk icin mi evlenmis seninle yoksa hizmetciyle mi evlenmis. Belki de o kadar cok her seyi siz yapmışsınız ki artık eş olarak görmekten cikmis anne gibi hizmetçi gibi görmeye başlamış. İliskinizin baslarinda nasıldı sÜslu? Zamanla mi bu hale geldiniz? Ben bu saatten sonra ya cift terapisi alirim ya da ayrılırım. Hayat böyle biriyle yasamak icin cok kisa, anladigim kadariyla cocuk gibi bir durum da yok ayrilmaniz daha kolay. Lutfen bu hayata mahkum etmeyin kendinizi

1 mayıs 2021 21:33

3. Çocuğumuz yok susluler zaten daha 2 sene oldu .evlenene kadar o kadar peşimden koştu ve jestler yaptı,çevremizdeki herkes şok oluyordu .Ayrı ayrı şehirlerde yaşıyorduk her hafta sonunu beni görmek için 2 sene boyunca uçakta geçirdi. Evlendikten sonra sanki ben o kadar peşinde kosmusum gibi sadece kendi evde yaşıyormuş gibi yaşadı ve aynı annesinin evde onun etrafında 4 donmesi gibi benden bunu bekledi. Onun yemeğini hatta banyosuna kadar yaptırıp kendi ihtiyaçlarını karşılayıp ardından bir sohbet muhabbet bile etmemek için surekli isim cok yoğun cümlesinin arkasına sakladı. O kadar hayal kırıklığı ve üzüntü içindeyim ki ailemle yaşadığım şehirden, eski işimden onun için ayrıldım herseyi bırakıp geldim sonuç bu ve 26 yaşımdayım henüz

1 mayıs 2021 21:41

4. Anonim 6 evet bu kadar U dönüşü beni hayal kırıklığına uğratan sey zaten .Eger evlenmeden önce bu tavırda olsa zaten evlenmezdim ya da bu adamı ben böyle aldim memnunum der otururdum fakat dediğim gibi evlenmeden önce sevgiliyken 2 sene resmen en yukarılara çıkardı aşırı dusunulmus sürprizler ,yemekler her hafta sonu yaşadığım sehire 2 sene boyunca atlayıp gelmesi. Ben evlilik sürecini bir iki sene sonra istiyordum hatta o kadar ısrar etti dil döktü daha sonra başıma bu geldi.Sadece kendisi olsa iyi evlenmeden önce melek kesilen kayinvalidem ve esimin ailesi evlendikten sonra bir anda dönüş yapıp surekli bana abuk subuk laf atmaya ,gönderme yapmaya başladılar iste neymiş neden 2 sene İstanbula pesimde getirmisim her hafta gibi halbuki sevgiliyken annesi hep tabiki ayağına gelicek mecbur derdi

1 mayıs 2021 21:52

5. süslü eşin yay burcu mu???

1 mayıs 2021 22:12

6. Anonim 7 aslan burcu

1 mayıs 2021 22:25

7. Anonim 3 çok fazla üzülüyorum ve kendimi kandırılmış hissediyorum.Madem evlenince bana böyle davranacaktin neden o zaman evlenmeden önce herseyi en zirvede yaşatıp ,evlenmek icin uzerime cok fazla baski kurdu.Ailem nisanlilik süresinin daha uzun sürmesini istedi ama o bana baski yapınca sanki onu sevmiyorum muamelesi yaptı bende aileme evleneceğim diye direttim aramiz açıldı. Simdi ailemle Sirf bu yüzden 2 ayda bir falan konuşuyoruz o kadar üzgünüm ki anlatamam

1 mayıs 2021 22:39

8. Süslü Allah yardımcın olsun umarım herşey düzelir gerçekten çok üzüldüm, taktik uygulayacak mısın böyle mi devam edeceksin yoksa boşanacak mısın evli olmadığım için sana birşey diyemiyorum sadece senin için ne iyiyse ne hayırlısıysa o olsun diye dua ediyorum

1 mayıs 2021 23:03

9. süslü taktik falan uygulayacak halim yok sadece bana bunu yaptığı için pişman olsun değişsin ,değer versin istiyorum ama oda olmuyor galiba ayrılmaktan başka çaremde kalmadı yoksa kafayı yiyeceğim hayalet gibi yaşamaktan bu evde

1 mayıs 2021 23:11

10. Süslü o zaman boşanma davasını açıp önüne belgeyi koyup gitmekten başka çaren yok gibi bunu görürse düzelir mi seni kaybetmekten korkar mı bilmiyorum öyle olsa bile bu uzun sürer mi bilemedim hakkında hayırlısı olsun

1 mayıs 2021 23:27