bir kadın sizce neden aldatır?

ilişki dinamiklerine göre cevaplar çok farklılaşabilir farkındayım ama sevgilisini aldatan ya da aldatmayı düşenenler sizi böyle bi düşünceye ne sevk etti mesela? ben başlayayım. sevgilimin hpv olduğunu öğrenince ve bizim de sevişmediğimizi düşünürsek beni aldattığını düşünüp ben de onu aldattım, sonra da terk ettim. ayrılalı 2 sene oldu kendisinden haberim yok ama onu aldattığımı hala daha bilmiyor mesela. içim soğudu eğer bunu yapmasaydım aldatıldığım için travma yaşayabilirdim ama şimdi hiçbi travmam yok. psikolojik olarak sağlıklı değilim sanırım ahahhhha

1. Çok çok iyi anlıyorum sizi a1. ilişki artık monotonlaşınca bi süre sonra ne yazık ki aradaki tutku da kayboluyo. O tutkuyu ve sevgiyi nasıl korumak lazım hiç bilmiyorum. 28 yaşındayım o kadar tecrübeye hala bilmiyorum. Peki daha sonra ayrıldınız mı yoksa devam ettiniz mi? Ya da aldattığınızı kendisine anlattınız mı?

Mesela ben aldattığım kişiyle sevişirken hiç umrumda olmamıştı sevgilim. Aksine adama o kadar yükselmiştim ki neredeyse aşık olmanın kıyısındaydım :d hiçbi pişmanlığım yok ya normal mi acaba bu. Bu kadar soğumuş ve sevgisiz birine dönüşmemdeki hız beni şok ediyo hala daha düşündükçe

25 nisan 2022 22:11

2. kendimi mutsuz ve dedemin ölümü sebebiyle oldukça yalnız hissettiğim bir dönemdi. birbirimizden uzaktık. bu sebeple aldattım. o dönem kendimi hırpalamıştım. şimdi bakınca pişman değilim. aldatmak, tabu... ancak insana dair, zaten ne değil ki. kişi bu aşamaya gelmişse ilişki bitmiştir zaten. öyle ya da böyle bitecektir.

her seks anlamlı değildir ki her aldatma anlamı olsun. anlamsız da değildir ama kimse kimseyle aldatarak intikam alamamıştır bu zamana kadar kanımca.

aldatılandan çok aldatanla ilgilidir.

salla gitsin süslü.

25 nisan 2022 22:13

3. bütüüüünn sevgililerimi aldattım taa ortaokuldan beri. "bu da beni aldatmıştır/aldatır", "ben zaten buna fazla iyiyim" "canım sıkıldı" "gıcık oldum" "zarar vermek istiyorum" "içim soğusun" temel sebeplerim :)

25 nisan 2022 22:21

4. Ben de seni bekliyodum a5 iyi bile dayandın. Kim aldatır demiyorum neden aldatır diyorum. O yüzden tatavayı kesip uzaklaşabilirsin

A4 peki evlenebildiniz mi biriyle. Evlenince de aldatırsın imajı çizdiniz ahahahhha

A3 ayrıldınız mı ya da anlattınız mı peki daha sonrasında? Hikayenin bu kısmını da merak ediyorum mesela

25 nisan 2022 22:26

5. süslüm daha 23 yaşındayım ama ilerde evlenince de aldatacağımı düşünüyorum... aldatmama ihtimalim çok çok çok az gerçekten. babam da metresini falan bile aldatıyordu bu arada..... şu an mükemmel bir ilişkim var ve sırf ilerde beni aldatabilir diye önce ben davraniyim de hazırlıksız yakalanmiyim diye aldatabilirim tez zamanda.

25 nisan 2022 22:30

6. A4 bu nasıl bi motivasyon gerçekten ya ahahahahha peki karşınızdaki insanlar bu hobinizi biliyo mu ahahhhha

25 nisan 2022 22:35

7. hobi değil aşkım yaa kişilik (pardon kişiliksizlik) özelliği... hiçbir fikirleri yok, mesela geçen sevgilim birileriyle konuşuyormuş, sevgilime sende tam aldatacak tip var ama o kız aldatılmaz falan demişler. "ben de dışardan öyle görünebilirim ama karaktersiz değilim asla yapmam öyle bir şey" diyor bana, ben de aa hıı e tabii diyerek dinliyorum :))) çok masum, sessiz sakin, düzgün bir profilim var ehe erkeklere zulümmm

25 nisan 2022 22:39

8. Aldatan biri değilim ama bu konuda bir kitap okumuştum. Hatırladığım kadarıyla, erkeği yeterli bulmamak, ilgisizlik, heyecanlı bulma, aldatılma gibi sebeplerle aldatıyorlar.

Aldatan kişilerin karaktersizliğine yönelik mesajlardan rahatsız oluyorsunuz fakat yapılan yorumlarda sanki bir marifetmiş gibi anlatılması normal bir psikolojiye sahip ol aldığınızı gösteriyor. Mesela babasının metresini aldatıyor olması çocukken ailesinde bu tür ilişkilere maruz kalan bir çocuk için ilişkilerinde güvensizlik yaşaması ve tabi nasıl olsa o beni aldatır bende onu aldatayım düşüncesi zaten bir kişilik bozukluğu

25 nisan 2022 23:09

9. Kadin veya erkek diye ayirmaya gerek yok aldatan insanin kendiyle ilgili problemleri vardir. Ben mesela kendimi sabote etmeye egilimli bir insandim. Nedeni ozdeger problemleri, bu kadar iyisini hak etmiyorum dusuncesi vs. dolayisiyla cok iyi giden bir iliskim varken korktum ve bunu sabote etmek icin de seri halde aldattim. Ciddi psikolojik sorunlar yani bunlar. Yapan insanin hayatinda illa ki bir seyler yanlistir.

25 nisan 2022 23:37

10. Uzun ilişkim vardi adam çirkinligine rağmen inanılmaz bir egoya sahipti daha yakışıklı daha seksi daha karakterliydi aldattım inanılmaz bir zevkti. İyi ki aldatmisim.

25 nisan 2022 23:45