bir yerde beklerken biri "şarjım bitti, telefonunuzdan arkadaşımı arayabilir miyim?" derse ne yaparsınız, telefonunuzu verir misiniz?

1. veririm ama gözüm üzerinde olur, yakınında dururum telefonla konusurken.

24 ekim 2018 16:37

2. Ben veririm çünkü daha önce birçok kere buna benzer sebeple ile başkalarından telefonlarını istedim. Telefonu vermeselerdi zor durumda kalacağım zamanlar olacaktı. Kimse benden istemedi ama ekstrem bir kişi olmadığı sürece veririm.

24 ekim 2018 16:41

3. kesinlikle vermem. artık kimden ne cıkacagını bilemiyorum cunku

24 ekim 2018 16:44

4. daha önce bir kez kullanmak zorunda kaldım böyle, bir kez de bir tanıdığım bana böyle ulaşmıştı o sebeple veririm herhalde. ancak tedirgin de olurum.

bir yazarın dediği gibi yurtta bir kız benden benzer şekilde telefonumu istedi saatlerce konuştu bir şey demedim bir daha istedi vermedim, ki telefonu aldığımda sosyal medya hesaplarını da girmişti. tekrar vermedim ve bir daha benimle konuşmadıi böyle de nankörmüş.

24 ekim 2018 16:47

5. hayır ben vermem açıkçası biraz paranoyağım bu konuda. telefonu alıp kaçması değil mesele kimi aradığı, ne için aradığı ya da benim numaramı alıp nelerde kullanabileceğini bilmiyorum. hattım aramalara kapalı diyip uzaklaşıyorum ben direkt.

24 ekim 2018 16:48

6. Ben baskasinin Instagramindan erkek arkadaşıma mesaj bile attım snjsjsj

İnsanlık hali kapandı telefonum. Liseli bir çocuktan istedim verdi sağolsun yazmıştım oradan haberlestik. Sonra çocuğu stalkladik sevgilimle :d

Soruya gelecek olursak tipine bağlı süslü ya. İstanbul için gözüm korkar ama İzmir'deyken falan veririm.

24 ekim 2018 17:08

7. vermem.

24 ekim 2018 17:10

8. Vermem. Kimi aradigi, alip kactigi falan da degil elinden kaysa dusse telefon olmus nerdeyse 10 bin tl yani o an beni cekse vursa daha iyi. Evet malim asiri kiymetli.

24 ekim 2018 17:13

9. Daha önce özellikle 16-18 yaşlarım arasında baya yaptım ben bunu. Sorumsuz biriydim açıkçası ve durmadan şarjım bitiyordu. Bende hep dışarda birinden istiyordum ( evet üzücü biliyorum ergendim ama vurmayın). Vermeselerdi baya zor durumda kalırdım. Bence şöyle bi tipine konuşmasına falan bak içinize siniyorsa verirsiniz. Neyin ne olacağı belli değil bu doğru bu yüzden yanında durmanız daha iyi olabilir.

24 ekim 2018 17:17

10. günümüz insanlarına güvenmiyorum vermem, bir dükkana girip rica etmesi vs. çok daha mantıklı. ya da eskiden ptt'de para atıp konuşabiliyorduk onlardan hala varsa öyle yerlerden arasın. isterse onun için bozuk para veririm ama telefonumu veremem.

24 ekim 2018 17:45