bira kilo aldırır mı, haftada kaç bira içiyorsunuz?

bira yerine makul fiyatlı neler içilebilir?

1. Bira tabii ki kilo aldirir. Hic bira gobegi diye bir sey duymadiniz mi? Direkt gobek bolgesinde yaglanma yapiyor.

29 ocak 2020 14:58

2. Duydum tabii ki ama haftasonları içilen 3 4 bira da bunu yapar mı acaba onu merak ettim :d

29 ocak 2020 15:04

3. Bence bira diger alkollerden çok da farklı değil, kalorilerini aratabilirsiniz. Eğer birayı icer onu da az karbonhidrat alımıyla dengelemezseniz tabii ki kilo aldırır. alkollerin hepsi kalorili hepsi aldırır zaten. Ve bence hiç bir alkollu alkolsuz içecek biranın yerini tutmuyor. Biraya devam

29 ocak 2020 15:20

4. Bira kilo aldırır, türkiyedeki biralarda glikoz şurubu olduğundan içmiyorum, biranın içine konulacak en saçma salak şey çünkü, maliyet düşsün diye ne içiyoruz bilmiyoruz, haftada 2 corona becks veya heineken içiyorum

29 ocak 2020 15:33

5. Evet aldirir, yaklasik 5 senedir hergün bir tane bira icerim, baya gobegim oldu.

29 ocak 2020 16:44

6. Baya bira iciyorum..yillardan beri..gobegim hic yok..genetik olarak degisiyor olabilir..bira degil yaninda yenilenler kilo aldiriyo bence..biranin yaninda hicbisey yemem..deneyin.

29 ocak 2020 17:31

7. Ben de baya alkol tuketen bir insanim ama hic kilo ya da gobek problemim olmadi. Hareketli bir yasamim var. Butun gun oturup aksam icip oturup yediklerinize dikkat etmezseniz her sey kilo aldirir zaten.

29 ocak 2020 18:32