biranın tadını sevmeyen var mı?

her çeşit birayı denemesem de içtiklerimin tadı bana hiç güzel gelmedi. hani insanlar yemeklerin yanına falan böyle hararetli hararetli nasıl içiyor, mide bulandırmıyor mu? siz ne düşünüyorsunuz

1. bende sevmiyorum, ne çeşidini içtiysem ısınamadım bir türlü, şarapta sevmem mesela.

16 mart 2021 12:51

2. Sadece yazın, buzzz gibi bira içebiliyorum. Ben de çok sevmem tadını. Hele yemek yanına asla. Ama damak tadı yani, seven de olur sevmeyen de çok normal.

16 mart 2021 12:51

3. ben de sevmiyorum süslü, ekşi, gazlı, kötü kokulu bir şey bana göre.

16 mart 2021 12:55

4. yazın midyeyle buz gibisinin gideri var ama olsa da içsem diyeceğim bir tat değil. ben beyaz şarap ve roze seviyorum.

16 mart 2021 12:55

5. Ben birkaç kokteyl dışında hiçbirini sevmiyorum hele viski falan nasıl bir tat öyle ya

16 mart 2021 12:58

6. Yazın buz gibi bira içmeyi çok seviyorum. Bir arkadaşım tutturmuştu birayı açtıktan 8 dk sonra bitirmiş olmak gerekiyor diye. Ama ben kışında bira içiyorum hemde ısınsa da içiyorum. Ortam meraklısı değilim genelde yalnızken daha cok bira içiyorum ortamda zaten fiyat performans düşünerek romantik bir ortamsa şarap değilse rakı içiyoruz. Zengin arkadaş varsa ortamda o zaman işte viski geliyor... Hayali bile boğazımı yaktı...

16 mart 2021 12:59

7. berbat bir şey ya nasıl zevkle içiyorlar anlamıyorum, masada herkes bira içerken su içmek zorunda kalıyorum. kendimi zorlasam bile gideri yok ya

16 mart 2021 13:01

8. güzel bi bira cidden çok keyifli oluyor ama ülkemizdeki biralar o kadar kaliteli değil. buğday birası seversiniz belki biraz daha güzeldir tadı.

16 mart 2021 13:04

9. Ben hiç bir alkollü içeceğin tadını sevmiyorum içemiyorum

Viski sert asla içemem

Şarap severdim ama tiksindim artık tadı sirke gibi geliyor

Bira kötü kokulu acı

Rakı anason kokusu bile midemi hoş ediyor agsg

Alkollü ve tadı güzel bir içecek yok mu?

Şampanya güzel onu da bir iki kez içtim kim kaybetmiş biz bulalım 😀

16 mart 2021 13:24

10. Ne kokusuna ne tadına tahammul edemiyorum ama inatla kim yanimda içse kokluyorum midem bulanıyor hdlwhekldk

Alkol kullaniyorum bu arada, nefretim biraya

16 mart 2021 14:23