birden her yerden engelleyen erkek ?

ay süslüler sjsjjs başıma çok saçma bir şey geldi. bir süredir konuştuğum bir çocuk vardı. bu çocukla aynı arkadaş grubundayız. çocuk göreve gitti, nasılsın iyi misin diye yazdık hepimiz. hatta yazan başka bir arkadaşımla selam yolladı bana. bugün bir baktım beni her yerden engellemiş. ama aklınıza gelebilecek her yerden. sadece fazla kullanmadım 2. instagram hesabımı unutmuş. oradan da ben engelledim sinir oldum sjsjdjdj manita falan yapsa bilirdik arkadaşız hepimiz amaç ne anlamadım gerçekten

1. Konuştuğum derken flörtleşme anlamında değil normal arkadaş olarak naptın nasıl gidiyor konuşması yapıyorduk düzgün ifade edememişim

16 eylül 2024 19:38

2. Beni alakasız biri engellemişti böyle. Sadece iş için ayda yılda bir konuştuğum. Sonradan sevgilisiyle ayrılınca engelimi kaldırdı manyak. Sizinkinde de vardır böyle bir hikaye

16 eylül 2024 19:39

5. Sevgili yapmış

16 eylül 2024 19:41

6. a3 yok yani gün içinde konuşuyorduk işte aman neyse yolu açık olsun

16 eylül 2024 19:44

7. a6 yani exi olduğunu sanmıyorum 2 yıl önce ayrılmışlar ve aldatılmış. Neyse sebep aramayı bıraktım ben de engelleyebildiğim yerlerden engelledim. Engeli açarsa falan göremesin ayıp yaptığı şey.

16 eylül 2024 20:11

8. kaç yaşında bu erkek?

16 eylül 2024 21:26

9. 26 yaşında

16 eylül 2024 22:03

10. 26 yaşında bir ergen imiş :/ bazı insanlar, olgunlaşamıyor bence ss. bu garip hareketleri ben buna yoruyorum. gerçi, hakkını yemeyeyim, ergen olup bunlardan daha mantıklı olanlar da var :/

16 eylül 2024 22:06