biri naber diye sorduğunda ne cevap veriyorsunuz?

süslüler saçma bi soru olabilir ama naber sorusunu nasılsın gibi cevaplamak yanlış mı? biri bana naber diye sorunca iyiyim sen falan diyorum ama yanlış bir karşılık mı oluyor anlayamadım.

1. Cevabı bilmiyorum ama takılmayın bence biz saçma cevap vermemeye çalışıyoruz onlar kalbimizi parçalayıp gidiyor

25 kasım 2020 11:48

2. Süslü çocuğun daha naber mesajına cevap veremeden paramparça oldum şu an..

25 kasım 2020 11:49

3. İyidir senden, kötü ya senden, iyilik nolsun senden, iyiyim sen vs vs...

25 kasım 2020 11:53

4. "iyi, sen?" diyorum ben genelde.

naber, n'aber, ne haber demek zaten. tdk ne demiş bakalım:

ne haber?

1. herhangi bir bilgi var mı?.

2. ne var ne yok.

3. alay yollu `senin hiçbir şeyden haberin yok` anlamında kullanılan bir söz:

O, başkalarıyla geziyormuş, ne haber?

bana karşımdakinin nasıl sorduğuna göre cevabım değişir:

1'deki gibi diyorsa, ne konuda haber almak istediğini sorarım.

2'deki gibi diyorsa başta dediğim gibi derim ki genelde bu şekilde kullanılır.

3'teki gibi "naaabeeerrrrr!!!..." diyorsa argolu güzel yanıtlar alabilir benden.(gizlinot: swh)

25 kasım 2020 11:58

5. Teşekkür ederim Süslüler, iyiyim teşekkür ederim senden diye cevap verdim ben de :d

25 kasım 2020 12:20

6. Süslü çok önemli biri değil ya, geçen yıl tanıştığımızda ben biraz ilgi duymuştum, o çok soğuk yapmıştı. Kız arkadaşı falan mı vardı bilmiyorum açıkçası. Sonra ben unuttum hayatıma baktım bir süredir story ifadesi falan bırakıyordu bugün de mesaj atmış öyle

25 kasım 2020 12:21

7. daha selamlaşma cümlesini bu kadar irdeliyorsanız, devamında kafayı yersiniz.

25 kasım 2020 12:32

8. Süslü sadece bu kişi için sorduğum bir soru değildi, ciddiye aldığım bir şey değil zaten. Sadece genel olarak bu ikilimi yaşadığımı fark edip sormak istedim

25 kasım 2020 13:08

9. İyidir senden naber diyorum.

25 kasım 2020 15:37

10. snne diyorum