birkenstock almalı mı almamalı mı?

birkenstock arizonayı senelerdir beğeniyorum, özelliği rahat olmasıymış ve benim için asıl önemli olan da bu. sorum şu süslüler, birkenstock gerçekten parasına değer mi ve ben terlik giymeye alışık bir insan değilim, cidden rahat ve ayakkabı gibi ayaktan çıkmadan tüm gün dolaşılacak türden bir terlik mi? teşekkürler

1. Ben kendi mağazasından gizeh model aldım. Uzun süre ayağımda kalınca rahatsız ediyor.

Geçen sene tatilde ayağımı yara yaptı aşırı sertti tabanı. Denemeden kesinlikle alma. Tam ayak numaranı al ayrıca alacaksan

8 haziran 2019 20:21

2. 3 senedir her yaz ayağımda. Gizeh kullanıyorum kesinlikle çok rahat. Şimdi alacak olsam arizona tercih ederdim ama modelini daha güzel buluyorum. Yazın ilk giydiğimde hiç rahat edemiyorum birkaç saat. Bunun sebebi bütün kış dümdüz ayakkabılar giymekten tabanlar da düzleşiyor bence. Birkenler ortopedik olduğu için biraz ayağın alışması gerekiyor o çıkıntılı tabana. Ama sonra aşırı rahat. Çok seviyorum.

8 haziran 2019 20:30

3. süslüler yine rahat tabanlı muadili yok mu bunun peki? trendyolmilla eva tabanlı bu modelden yapmış, önemli olan tabansa rahat olabilir mi?

8 haziran 2019 20:37

4. Süslü merhaba ben daha önce birkenstock ve muadilleri arasındaki farkı soru cevap aparatında sormuştum. Arizona modelini alalı 2 hafta oluyor. Evde de pazardan muadilini aldım (birebir çakma değil sadece Arizona modeline benziyor) ben ikisinin arasındaki farkı hemen yazayım;

- öncelikle birkenstock ortopedik bir ayakkabı birçok sandalet ve terliğim var ama birkenstock gibi rahat gelmediler bana neden diye soracak olucaksanız terlik ayağın şekline çok uyumlu ayak tabanı tam oturuyor. Ayak sağlığı için bence çok uygun bir ayakkabı.

- tabanı mantar doku olduğu için ayağınızın şeklini almaya başlıyor zamanla. İlk başta giydiğimde terlik sert ve ağır gelmişti. Ben ayağımın şeklini hızlı alsın diye evde de giyiyordum dışarda sadece 1 kez giydim. Ayağıma vurur ağrır diye korkmuştum ama olmadı.

- Arizona modelinin bantları ayağı çok güzel sarıyor terlik ayağıma cuk diye oturdu.

- fiyat konusunda biraz pahalı maalesef. Ben Boynerin tek üründe %30 indirim kampanyası ile 280 e aldım.

- terlik numarası olarak da ayağınız kaç numara ise ondan alın ben terlik kesin büyüktür diye 1 beden küçük aldım iadesi mağazaya istetmesi derken 10 günümü aldı.

- eğer deneme şansınız varsa mağazada deneyin, yürüyün aradaki farkı anlarsınız ben aldığıma hiç pişman olmadım ayağınız terlese dahi terlik ayağınızdan çıkacakmış hissi vermiyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir 😊

8 haziran 2019 20:51

5. süslü yanıtın için çok teşekkür ederim, bu cuma birkaç günlüğüne istanbul'a gideceğim ve bütün gün gezeceğimiz için rahat etmek istiyorum. spor ayakkabı bu havada ayağımı sıkıp terletiyor. ben de şimdi birkenstock alsam cuma da gideceğim için ayağımı vurur mu diye düşündüm. ve üstelik indirim yok sanırım şu an:( sence benim durumum için almak uygun mu süslü? boyner'e gidip deneyeyim yarın.

8 haziran 2019 20:57

6. Muadil olarak pierre cardin terlikleri bence. 2 senedir pierre cardin kullanıyorum ki ben hor kullanıcıyım hala bir şey olmadı ve gerçek deri yara hiç yapmadı.fiyatları birkenlere göre çok daha iyi

8 haziran 2019 20:59

7. Biraz daha pahalı; ama soft footbed olanlardan alırsanız ilk giydiğiniz andan itibaren hiçbir problem yaşamazsınız. Benim ayaklarım aşırı hassastır. Uzun süre çorapsız giydiğim hemen her şey yara yapar, bu birkenstockları sabahtan akşama kadar giyiyorum hiç sorun yaşamadan.

8 haziran 2019 21:09

8. Süslü eğer tüm gün birkenstock terlikle gezecekseniz ayağınıza vurma değil de ayağınızın daha şeklini almadığı için sert gelebilir mantar tabanı.

Süslüm ben de mesela 3. ayak parmağım 2. ayak parmağımın arkasına doğru eğimli şekilde fotoğraflarda bildiğiniz 3. parmağım yarım çıkıyor. Birkenstock terlik o parmağımın baya düz durmasını sağlıyor ayak parmaklarımı zarif gösterdiğini düşünüyorum.

8 haziran 2019 21:27

9. Bende mayari modeli var, bir de arizona aldım bu sene. İlk 1 hafta ayağı acıtıyor ama 1 haftanın sonunda dünyanın en rahat şeyine dönüşüyor. Bütün spor ayakkabılarımdan bile daha rahat. İlk terliği 250 liraya almıştım, 2. 'yi 300'e aldım, her kuruşuna değer.

8 haziran 2019 21:56

10. Rahat ve değer. Benim ayağım çok ince ve düz taban, anneminki taraklı. İkimiz de tüm gün geyip geziyoruz seve seve. Bizdeki gizeh modeli. Arizona muhtemelen benim ayağımdan çıkar giderdi:)

8 haziran 2019 22:26