birkenstock kalıpları nasıl???

selam kızlar birkenstock alacağım fakat kalıpları hakkında bi fikrim yok araştırdım internette çok net bilgi bulamadım. sadece birisi önden ve arkadan boşluğu olmalı o yüzden bi beden büyük alın demiş. benim merak ettiğim şu bazen 37 bazen 38 giyiyorum, hatta birkenin beden tablosuna bakarak ayağımı ölçtüm ve 23,5 çıktı yani 37 hayli hayli olur gibi. bu arada arizona modelini almayı düşünüyorum sanırım onda diğer modellere göre kalıp küçük herkes 1 beden büyük alın yazmış. 38 alsam olur mu? büyük ya da küçük gelme ihtimali nedir acaba kestiremedim. bilgilerinize açığım süslülerim

1. Ben bi numara küçük aldım ve memnunum asla büyük almayın ya kendi numaranızı ya küçük alın bence. Cidden büyük kalıpları arizonanın özellikle.

27 haziran 2020 14:51

2. öyle mi süslüm ya iyice kararsız kaldım şimdi :D teşekkür ederim yorumun için

27 haziran 2020 15:01

3. Süslü gidip bir mağazada dene bence ona göre internetyen alacaksan sipariş verirsin

27 haziran 2020 15:13

4. süslü bende de arizona var 40-40,5 arası giyiyorum spor ayakkabılarda, birkenlerim 40 numarave ayağıma tam oluyor önden ve arkadan. biraz büyük olursa metalinden en sıkı yerine alabilirsiniz ama arizona yanlardan da geniş bir terlik deneyip almanız en iyisi olur.

27 haziran 2020 15:23

5. Ben 36-37 giyerim, arizonada 36 aldım ve tam oldu, kalıpları büyük bence bir küçüğünü alın

27 haziran 2020 15:26

6. Genelde 38 giyiyorum. (Adidas, nike, skechers, superga, vans... çoğu markada) Kalıpları küçük modellerde 38 darlayabiliyor, birkaç babet ve sandalet 39 aldığım oldu o kadar. Birkenstocklarımın hepsi 38, tam oluyor ayağıma. Kesinlikle küçük değil kalıpları, azıcık büyük dense belki olabilir derdim.

27 haziran 2020 15:26

7. anonim 3, süslüm bu süreçte mağzalara gidip denemek istemiyorum. internette de baya indirimli yakaladım kaçırmak istememiştim

herkese teşekkür ederim cevaplarınız için , 38 aldım bakalım büyük gelirse iade ederim artık :)

27 haziran 2020 15:43

8. 37.5 giyiyorum ve birkenstock'ta bütün modellerde 37 oluyor

27 haziran 2020 16:15

9. nerden aldın süslü

27 haziran 2020 16:25

10. Ayak numaram 37,5-38 gibi. Gizeh modelinde 37 giyiyorum. Arizona modelinde de 37 denemiştim olmuştu

27 haziran 2020 16:53