boğa kadını ikizler erkeği uyumu nasıldır ? ?

1. Beni aldatmıştı afasfj burçlara takılma enerjiniz iyiyse devam et

14 temmuz 2022 01:01

2. ikizler ve başak erkeği gördü mü kaçacaksın canım hiç yaklaşma bence

14 temmuz 2022 01:18

3. Ben boğayım eşim ikizler. En ufak şeyden bile tartışabiliriz ama yine de deli gibi birbirimize çekiliyoruz. Aşırı toksiktik bi 6 ay çift terapisi aldık biraz toparladık. Şu an daha iyiyiz. Ama Eşimi çok sevsem de bu kadar zor olmamalıydı diye düşünüyorum bazen...

14 temmuz 2022 03:48

4. İki taraftan en az biri delirir bu ilişki de.

14 temmuz 2022 03:50

5. a3 biz de aynı sızın gıbıyız sureklı tartısıyoruz basıt seylere ama deli gibi de aşıgız. çift terapisine biz de gitmeyi düşünüyoruz . ne yapılıyor orda ne faydalı oldu size orda

14 temmuz 2022 03:51

6. Valla ben bizim tamamen farklı dillerden konuştuğumuzu anlamıştım terapide. Terapist bize tercüman gibi olmuştu ve nasıl iletişim kurmamız gerektiğini öğretmişti. Ama şöyle bir şey var, bizimki 11 senelik ilişki ve arada bi çok yaşanmışlık ve farklı konu var. Eğer ilişkiniz yeniyse hiç kasma derim. Şimdiki aklımla ilişkinin başına dönsem devam etmem.

14 temmuz 2022 07:52

7. 7 yıl civarı bizim de

14 temmuz 2022 09:08

8. Boğa kadını her şey net olsun, her şeyimiz garantilensin, güvenli limanlarda kalalım. Maddi olarak güç, lüks, gösteriş ister. İkizler erkeği de deneyim peşindedir, sürekli yenilenmek, yeniyi aramak bir şekilde dünden farklı olmayı diler. Boğa kadınının sabitliği ikizleri sıkabilir. Aslında ikizleri herkes sıkabilir, sürekli ilgisini üstünüzde tutmanız lazım. Asıl uyum için erkeğin ay, ceres, venüs; kadın için güneş, mars ve juno incelenmeli. Merkür olumlu açıdaysan Satürn yine olumlu açılardaysa ilişki uzun sürer

14 temmuz 2022 10:12

9. a6 +1

boga burcuyum, ikizler flörtüm olmustu ama anlasamadik. ben bana güven veren biriyle mutlu olabilen bir insanim, ikizler ise cok degisken, bugün iyiken yarin kötü olabilir aniden ve ben bunun sebeblerine kafa yormaktansa iliskiye hic baslamamayi tercih ettim. bogayi yipratir ikizler.

14 temmuz 2022 23:05

10. İkizler erkeği ile mutlu olabilen zaten aşmıştır o yüzden kaç kurtar kendini

14 temmuz 2022 23:58