bodrum, çeşme, alaçatı her sey dahil otel önerisi?

süslüler bu yıl sırf kardeşimi tatile götürmek için para biriktirdim, daha önce hiç bu tarz yerlere tatile gitmedik, ailemle antalyadaki sakin kafa dinlemelik yerlere gittik hep, bu yaz böyle 20li yaşlarda insanların bol olduğu, gece aktivitesi diskosu vs olan her sey dahil otel arıyorum kalip memnun olduklarınızı söylerseniz cokk sevinirim

1. Etstur, trivago gibi uygulamalara bakıp yorumları okuyabilirsiniz daha çok seçenek görebilirsiniz böyle. Yorumlar genelde objektif oluyor. Bir de benim nacizane tavsiyem güzel denizi ve eğlence merkezleri pubları olan beldelerde büyük oteller yerine butik otel ya da pansiyon tercih etmeniz. İnanın otele sadece uyumak için geleceksiniz, temiz olsun arabanız yoksa merkezde olsun yeterli.

1 haziran 2019 02:04

2. süslüm o tarz sitelerde sanki yorumları otel yöneticileri yapmış gibi hep benzer yorumlar olunca çok güvenemedim, bir de pansiyonu ben de düşündüm hesaplı olması açısından ama yaşlar 19 ve 22, 2 kız hiç bilmediğimiz yerlerde sıkıntı yaşar mıyız diye korktum, çok teşekkür ederim cevabınız için

1 haziran 2019 02:08

3. Çeşmede her şey dahil otel konsepti çok az antalya gibi düşünmeyin. Olanlar da çok pahalı. Ben 3 yaz önce miplaya diye bir otelde kaldım her şey dahil ama hiç gerek yokmuş. Gündüz beachlerde akşam clubtaydik.

1 haziran 2019 10:03