bodrum mu  ceşme mi???????????

soru belli. siz hangisini daha çok seviyorsunuz? iki yeri de gidip görmüş kişiler aralarındaki farkı da yazarlarsa sevinirim :-)

1. Bana göre kesinlikle bodrum. Ama sorunun cevabı sizin tatilde ne aradığınıza göre değişir. Bodrumda kesinlikle gezilecek çok daha fazla yer var. Gece hayatı bodrumda çok daha hareketli. Alaçatı taraflarında bikaç mekan dışında 00:00dan sonra ölü. Otel imkanları da bodrumda daha fazla. Bodrumun tek eksisi boylu boyunca kum olan geniş sahilleri olmaması bana göre. Çeşmede bu imkan var ama birkaç keşfedilmemiş koy dışında hepsi lüks beachler tarafından kapatılmış. Yine sörf olayına meraklıysanız çeşmede daha çok zevk alabilirsiniz.

1 temmuz 2022 16:06

2. izmirli biri olarak kesinlikle bodrum. çeşme bana göre çok aşırı şişirilen bi yer. alaçatı baya rüzgarlı, deniz sığ dalgalı yüzseniz keyif vermiyor. çok pahalı ve aşırı kalabalık. küçücük bi yer minik bi çarşısı var sadece başka yerde 5 olan şeyi 50ye satıyolar burada. bence hiçbir olayı yok nasıl böyle ünlenmiş bu hale gelmiş anlamıyorum. dümdüz beache haftasonu giriş 700 tl diyorlar aklım almıyor. bodrum ise baya büyük gidecek çok fazla yer var ücretli veya ücretsiz. illa pahalı yerlerde olmak zorunda değilsiniz çok fazla güzel ve pek keşfedilmemiş koyları var. suyu berrak,temiz keyifli gayet. bodrum merkezi de pek sevmiyorum ama geriye kalan yerleri bence çok güzel mazı,torba,türkbükü civarları çeşmeye bin basar. al sandalyeni çadırını otur kafa dinle. çeşmede bunların hiçbiri yok heryer ana baba yeri curcuna var, su çok kirlendi kalabalıktan her yer çöp.

1 temmuz 2022 16:07

3. Ne sevdiginize gore degisir. İkisininxe kitlesi cok farkli . Ben bodrumcuyum son 15 yildir ikisinide gidiyorum. Bodrum dememin sebebi daha luks . Daha global dunya markalari ve restronlari var .

1 temmuz 2022 16:19

4. çeşmeli birisi olarak katılıyorum anonim2ye. Bodrum diyorum. Çeşme/Alaçatı artık çok kalabalık İstanbullular tarafından dolmuş zaten küçük bir yer. Aktivite de kısıtlı. İzmirdeysen Çeşme güzel günü birlik ama özellikle tatil için tavsiye etmem. Bodrumu çok seviyorum bana çok huzur veriyor. Aradığım her şey var. 💓

1 temmuz 2022 16:21

5. ikisinede gittim ben çeşme diyorum, bodrum bana çok kasıntı geldi nedense pek sevemedim. çeşmenin denizine ve sokaklarına bayılıyorum daha samimi bir havası var.

1 temmuz 2022 17:32

6. İkisine de çok kez gittim ve bodrumun çok daha başka olduğuna karar verdim. Gümüşlük, torba, yalıkavak mutlaka görülmesi gereken yerlerden.

1 temmuz 2022 18:30

7. Bodrum❤️

1 temmuz 2022 21:29

8. Sörf yapan birisi olarak yine de bodrum derim bu iki yer arasında. Sörf için datça ve gökçeada çok daha keyifli çeşme'ye göre, çesmenin maganda patronlu beach kültüründen gına geldi artık hepsi batsa da kurtulsak. Bodrum'um farklı bir nezihliği, kitlesi var bence.

2 temmuz 2022 02:28